Aquesta és una recepta clàssica que és molt fàcil de fer.
Esta es una receta clásica que es muy fácil de hacer.
INGREDIENTS
Per a la massa:
-600 g de farina
-1 sobre de llevat
-una punteta de sal
-1 ou
-200 ml d'aigua
-200 ml d'oli
Per al farcit:
-3 pebreres vermelles
-250 g de tonyina
-Oli i sal
INGREDIENTES
Para la masa:
-600 g de harina
-1 sobre de levadura
-una pizca de sal
-1 huevo
-200 ml de agua
-200 ml de aceite
Para el relleno:
-3 pimientos rojos
-250 g de atún
-Aceite y sal
PREPARACIÓ
En el forn posam a torrar a 180º les pebreres embolicades en paper d'alumini durant 40 minuts.
Mentrestant, en un bol mesclam els ingredients de la massa i amassam amb les mans fins que quedi una pasta homogènia.
En una llauna per al forn aplanam amb l'ajut d'un corró la pasta de baix.
Quan les pebreres ja estan torrades, les pelam fàcilment amb les mans, treiem les llavors i escorrem el suc. Les tallam a tires. Hi afegim sal i oli. Ho mesclam amb la tonyina desfeta en miques. Ho aboquem sobre la pasta de manera que quedi ben repartit.
Ho fiquem al forn a 180º durant aproximadament 40 minuts o fins que vegem que la pasta de baix estigui daurada i cuita.
PREPARACIÓN
En el horno ponemos a tostar a 180º los pimientos envueltos en papel de aluminio durante 40 minutos.
Mientras, en un bol mezclamos los ingredientes de la masa y amasamos con las manos hasta que quede una pasta homogénea.
En una bandeja para el horno aplanamos con la ayuda de un rodillo la pasta de abajo.
Cuando los pimientos estén horneados, los pelamos fácilmente con las manos, quitamos las pepitas y escurrimos el líquido. Las cortamos a tiras. Le añadimos sal y aceite. Lo mezclamos con el atún desmigajado. Lo vertemos sobre la pasta de manera que quede bien repartido.
Lo metemos en el horno a 180º durante aproximadamente 40 minutos o hasta que veamos que la pasta de abajo esté dorada y cocida.
OBSERVACIONS
Hi ha moltes varietats per fer aquesta coca. Es pot fer amb gató, se li poden afegir olives negres, etc.
OBSERVACIONES
Hay muchas variedades para hacer esta coca. Se puede hacer con pintarroja, se le pueden añadir aceitunas negras, etc.
IDEAL PER MENJAR...
Es pot acompanyar amb una beguda amb gas per a qui la pebrera li caigui pesada. Es pot menjar tant freda com calenta. Dependrà de com agradi més.
IDEAL PARA COMER...
Se puede acompañar con una bebida gaseosa para quien el pimiento le caiga pesado. Se puede comer tanto fría como caliente. Dependerá de cómo guste más.