martes, 9 de mayo de 2017
Tarta d'espàrrecs i formatge. Tarta de espárragos y queso.
Aquesta tarta salada és molt fàcil de fer, aquí està la recepta:
Esta tarta salada es muy fácil de hacer, aquí está la receta:
INGREDIENTS
-1 làmina de pasta de full
-un manat d'espàrrecs verds
-150 g de formatge Edam (o d'un altre tipus apte per al forn)
-150 g de làmines de gall dindi (pernil o pitera)
-2 cullerades de mostassa
-oli, sal i pebra
INGREDIENTES
-1 lámina de hojaldre
-un manojo de espárragos verdes
-150 g de queso Edam (o de otro tipo apto para el horno)
-150 g de lonchas de pavo (jamón o pechuga)
-2 cucharadas de mostaza
-aceite, sal y pimienta
PREPARACIÓ
En una llauna per al forn, extenem la pasta de full sobre un paper antiadherent. Per sobre hi escampam la mostassa.
Tallam el formatge i ho escampam per sobre.
Rentam els espàrrecs, tallam la part més dura i els repartim sobre el formatge. Hi posam sal, pebra i oli al gust.
Tallam el gall dindi a quadradets i ho escampam sobre la tarta.
Ho posam a escalfar al forn a 180ºC durant 40 minuts o fins que vegem que la pasta de full estigui daurat.
PREPARACIÓN
En una bandeja para el horno, extendemos el hojaldre sobre un papel antiadherente. Por encima untamos la mostaza.
Cortamos el queso y lo repartimos por encima.
Lavamos los espárragos, cortamos la parte más dura y los repartimos sobre el queso. Salpimentamos y ponemos aceite al gusto.
Cortamos el pavo a cuadraditos y lo repartimos sobre la tarta.
Lo ponemos a calentar al horno a 180ºC durante 40 minutos o hasta que veamos que el hojaldre esté dorado.
OBSERVACIONS
La pasta de full es pot comprar o fer. Depenent de si és de forma rodona o quadrada, distribuirem els espàrrecs de la manera que quedi més estètic.
OBSERVACIONES
El hojaldre se puede comprar o hacer. Dependiendo de si es de forma redonda o cuadrada, distribuiremos los espárragos de la manera que quede más estético.
IDEAL PER MENJAR...
Com a sopar no gaire pesat. Convé servir abans de que es refredi.
IDEAL PARA COMER...
Como cena no demasiado pesada. Conviene servir antes de que se enfríe.
Recepta trobada a: Directo al Paladar