sábado, 15 de abril de 2017

Nou disseny de "torrijas" al forn. Nuevo diseño de torrijas al horno.


Quan és Setmana Santa, aquesta recepta permet aprofitar el pa que ha quedat dur. Existeixen moltes varietats d'aquest postre, i aquesta és una d'elles:

Cuando es Semana Santa, esta receta permite aprovechar el pan que ha quedado duro. Existen muchas variedades de este postre, y esta es una de ellas:

INGREDIENTS
-8 llesques de pa dur
-2 ous
-220 ml de llet
-2 cullerades de sucre moreno
-1 punteta de sal
-1 culleradeta de canyella en pols
-1/2 culleradeta d'essència de vainilla
-mantequilla per engreixar
-caramel per servir

INGREDIENTES
-8 rebanadas de pan duro
-2 huevos
-220 ml de leche
-2 cucharadas de azúcar moreno
-1 pizca de sal
-1 cucharadita de esencia de vainilla
-mantequilla para engrasar
-caramelo para servir

PREPARACIÓ
Preescalfam el forn a 170ºC i engreixem amb mantequilla o oli les cavitats d'un motlle de cupcakes.

Tallam el pa en cubets d'aproximadament 1 cm de mida.

Batem amb les varetes manuals els ous amb la llet, el sucre moreno, la sal, la canyella i la vainilla. Hi afegim el pa i mesclam bé, de manera que s'estovi. Ho deixem reposar durant 15 minuts, de manera que el pa absorbeixi el màxim de la mescla de llet i ous.

Repartim el pa banyat en els motlles engreixats, que quedin espessos. Ho escalfam al forn durant 25 minuts o fins que ho veiem daurat.

Ho treiem del forn i ho deixem refredar. Quan ho desmotllem, ho banyam amb el caramel per sobre.

PREPARACIÓN
Precalentamos el horno a 170ºC y engrasamos con mantequilla o aceite las cavidades de un molde de cupcakes.

Cortamos el pan en dados de aproximadamente 1 cm de tamaño.

Batimos con las varillas manuales los huevos con la leche, el azúcar moreno, la sal, la canela y la vainilla. Le añadimos el pan y mezclamos bien, de manera que se ablande. Lo dejamos reposar durante 15 minutos, de manera que el pan absorba el máximo de la mezcla de leche y huevos.

Repartimos el pan bañado en los moldes engrasados, que queden espesos. Lo calentamos en el horno durante 25 minutos o hasta que lo veamos dorado.

Lo sacamos del horno y lo dejamos enfriar. Cuando lo desmoldemos, lo bañamos con el caramelo por encima.

OBSERVACIONS
Hi ha pa a posta per fer les "torrijas". Hi ha alguns pans que amb la llet es desfan massa i no queda bé.

OBSERVACIONES
Hay pan a posta para hacer las torrijas. Hay algunos panes que con la leche se deshacen demasiado y no queda bien.

IDEAL PER MENJAR...
Aquest postre es menja en Setmana Santa, però si ja ha passat, sempre es pot fer si ens ha sobrat pa.

IDEAL PARA COMER...
Este postre se come en Semana Santa, pero si ya ha pasado, siempre se puede hacer si nos ha sobrado pan.

Recepta trobada a: Directo al Paladar