domingo, 19 de febrero de 2017

Tarta de formatge i llimó. Tarta de queso y limón.


Si vos agrada la tarta de formatge, és molt probable que aquesta recepta vos agradi fer-la.

Si os gusta la tarta de queso, es muy probable que esta receta os guste hacerla.

INGREDIENTS
-3 ous
-425 g de iogur
-suc de llimó
-200 g de formatge d'untar
-80 g de sucre
-1 punteta de sal
-100 g de farina
-1 sobre de llevat
-1 culleradeta de bicarbonat
-mermelada de melocotó o albercoc per pintar

INGREDIENTES
-3 huevos
-425 g de yogur
-zumo de limón
-200 g de queso de untar
-80 g de azúcar
-1 pizca de sal
-100 g de harina
-1 sobre de levadura
-1 cucharadita de bicarbonato
-mermelada de melocotón o albaricoque para pintar

PREPARACIÓ
Preescalfam el forn a 175ºC i preparam un motlle rodó de 20-25 cm de diàmetre que sigui desmoldable. Ho engreixam amb mantequilla o ho cobrim amb paper de forn.

Mesclam bé el iogurt i el formatge. Hi afegim el suc de llimó al gust, depenent del grau d'acidesa que es vulgui. Batem. Hi afegim el sucre i seguim batent. Hi afegim els ous un a un i anam batent. En un altre bol mesclam la farina, el llevat, la sal i el bicarbonat. Ho anam incorporant poc a poc sense deixar de batre. Quan estigui tot ben mesclat ho aboquem al motlle. Li donem uns quants colps per que s'escapin les bombolles.

Ho escalfam al forn durant 30-35 minuts o fins que en punxar un escuradents aquest surti net.

Ho treiem del forn i quan hagi refredat pinzellam per damunt amb mermelada.

PREPARACIÓN
Precalentamos el horno a 175ºC y preparamos un molde redondo de 20-25 cm de diámetro que sea desmoldable. Lo engrasamos con mantequilla o lo cubrimos con papel de horno.

Mezclamos bien el yogur y el queso. Le añadimos el zumo de limón al gusto, dependiendo del grado de acidez que se quiera. Batimos. Le añadimos el azúcar y seguimos batiendo. Le añadimos los huevos uno a uno y vamos batiendo. En otro bol mezclamos la harina, la levadura, la sal y el bicarbonato. Lo vamos incorporando poco a poco sin dejar de batir. Cuando esté todo bien mezclado lo vertemos en el molde. Le damos unos cuantos golpes para que se escapen las burbujas.

Lo calentamos en el horno durante 30-35 minutos o hasta que al pinchar con un palillo éste salga limpio.

Lo sacamos del horno y cuando se haya enfriado pincelamos por encima con mermelada.

OBSERVACIONS
El iogurt pot ser natural o bé posar-hi iogurt amb sabor llimó i d'aquesta manera no cal posar-hi el suc de llimó.

OBSERVACIONES
El yogur puede ser natural o bien ponerle el yogur con sabor limón y de esta manera no hace falta ponerle el zumo de limón.

IDEAL PER MENJAR...
Quan es treu del forn convé deixar-la refredar i menjar-la quan porti unes hores a la nevera.

IDEAL PARA COMER...
Cuando se saca del horno conviene dejarla enfriar y comerla cuando lleve unas horas en la nevera.

Recepta trobada a: Directo al Paladar