domingo, 5 de marzo de 2017
Macarrons amb formatge cheddar. Macarrones con queso cheddar.
Aquesta és una recepta de macarrons a l'estil americà.
Esta es una receta de macarrones al estilo americano.
INGREDIENTS
-280 g de macarrons
-200 g de bacó
-40 g de mantequilla
-50 g de farina
-1 litre de llet
-120 g de formatge cheddar
-formatge ratllat per gratinar
-1 culleradeta de mostassa
-pa ratllat per gratinar
-20 g de mantequilla per gratinar
-oli i sal
PREPARACIÓN
-280 g de macarrones
-200 g de bacon
-40 g de mantequilla
-50 g de harina
-1 litro de leche
-120 g de queso rallado
-queso rallado para gratinar
-1 cucharadita de mostaza
-pan rallado para gratinar
-20 g de mantequilla para gratinar
-aceite y sal
PREPARACIÓ
En una olla amb aigua bullint i un poc de sal hi aboquem els macarrons i els tenim el temps que indiqui el paquet, depenent de si vos agraden "al dente" o molt fets.
Mentrestant, en una paella amb un poc d'oli dauram el bacó tallat a quadradets. Quan estigui ho reservam en un plat sobre paper absorbent. A la mateixa paella derretim la mantequilla i dauram durant un minut la farina. Anam abocant poc a poc la llet i no deixam de remoure, fem una salsa fins que espessi i arribi a bullir. Hi afegim el formatge cheddar i la meitat del formatge ratllat (l'altra meitat la deixarem per gratinar) i la mostassa.
En una safata per al forn hi mesclam els macarrons, el bacó i la salsa. Per sobre hi posam formatge ratllat, pa ratllat i un poc de mantequilla i ho posem a gratinar 30 minuts al forn preescalfat a 200ºC.
PREPARACIÓN
En una olla con agua hirviendo y un poco de sal vertemos los macarrones y los tenemos el tiempo que indique el paquete, dependiendo de si os gustan "al dente" o muy hechos.
Mientras, en una sartén con un poco de aceite doramos el bacon cortado a cuadraditos. Cuando esté lo reservamos en un plato sobre papel absorbente. En la misma sartén derretimos la mantequilla y doramos durante un minuto la harina. Vamos vertiendo poco a poco la leche y no dejamos de remover, hacemos una salsa hasta que espese y llegue a hervir. Le añadimos el queso cheddar y la mitad del queso rallado (la otra mitad la dejaremos para gratinar) y la mostaza.
En una fuente para el horno mezclamos los macarrones, el bacon y la salsa. Por encima le ponemos el queso rallado, pan rallado y un poco de mantequilla y lo ponemos a gratinar 30 minutos en el horno precalentado a 200ºC.
OBSERVACIONS
El formatge més recomanat per aquests macarrons és el cheddar, però també pot ser un altre que es fongui fàcilment.
OBSERVACIONES
El queso más recomendado para estos macarrones es el cheddar, pero también puede ser otro que se funda fácilmente.
IDEAL PER MENJAR...
Tot i que es pot tenir preparat el dia abans i guardar a la nevera, el gratinat és ideal fer-lo just abans de menjar-ho.
IDEAL PARA COMER...
Aunque se puede tener preparado el día antes y guardar en la nevera, el gratinado es ideal hacerlo justo antes de comerlo.
Recepta trobada a: Trendencias Lifestyle