sábado, 11 de marzo de 2017

Recepta de l'arrós d'Antonio Banderas. Receta del arroz de Antonio Banderas.


Vaig trobar aquesta recepta en una página d'internet i em va crear l'interès de saber com era aquesta paella.

Encontré esta receta en una página de internet y me creó interés saber como era esta paella.

INGREDIENTS
-300 g d'arròs (pot se el llarg o el típic usat en paelles)
-brou de peix (jo vaig usar 1 litre)
-1/2 pitera de pollastre
-100 g de xulla de porc
-6 gambes pelades
-1 tomàquet madur triturat
-2 grans d'all
-100 g de ceba
-75 g de pebrot vermell
-75 g de pebrot verd
-safrà mòlt
-oli, julivert i llimó

INGREDIENTES
-300 g de arroz (puede ser el largo o el típico usado en paellas)
-caldo de pescado (yo usé 1 litro)
-1/2 pechuga de pollo
-100 g de tocino de cerdo
-6 gambas peladas
-1 tomate maduro triturado
-2 dientes de ajo
-100 g de cebolla
-75 g de pimiento rojo
-75 g de pimiento verde
-azafrán molido
-aceite, perejil y limón

PREPARACIÓ
El primer que fem és tallar a quadradets la carn, si no ho han fet a la carnisseria. Picam l'all i la ceba, i tallam a trossets petits els pebrots.

Mentre en una olla escalfem el brou, en una paellera hi posem oli i hi dauram la carn. La treiem i reservam en un plat. Amb el mateix oli hi afegim l'all i la ceba. Al cap d'uns minuts hi afegim el pebrot. Ho sofregim uns 10 minuts sense deixar de remoure. Hi afegim el tomàquet i removem durant uns minuts.

A continuació hi afegim l'arrós i el sobret de safrà. Removem. Hi afegim el brou, de manera que sigui el doble de volum d'arrós, però si veiem que no cobreix aprou la paellera en posam més. Els primers cinc minuts ho tenim a foc fort, els darrers 15 minuts a foc suau. Ho apaguem quan l'arrós estigui en el seu punt. Si veiem que es comença a aferrar, hi afegim més brou.

Hi afegim el julivert al gust i podem posar-hi llimó per donar-li sabor.

PREPARACIÓN
Lo primero que hacemos es cortar a cuadraditos la carne, si no lo han hecho en la carnicería. Picamos el ajo y la cebolla y cortamos a trocitos pequeños los pimientos.

Mientras en una olla calentamos el caldo, en una paellera ponemos aceite y doramos la carne. La sacamos y reservamos en un plato. Con el mismo aceite añadimos el ajo y la cebolla. Al cabo de unos minutos le añadimos el pimiento. Lo sofreímos unos 10 minutos sin dejar de remover. Le añadimos el tomate y removemos durante unos minutos.

A continuación le añadimos el arroz y el sobrecito de azafrán. Removemos. Le añadimos el caldo, de manera que sea el doble de volumen de arroz, pero si vemos que no cubre lo suficiente la paellera añadimos más. Los primeros cinco minutos lo tenemos a fuego fuerte, los últimos 15 minutos a fuego suave. Lo apagamos cuando el arroz esté en su punto. Si vemos que se empieza a pegar, le añadimos más caldo.

Le añadimos el perejil al gusto y podemos ponerle limón para darle sabor.

OBSERVACIONS
L'arrós conegut com a "paella", una de les condicions fonamentals és fer-lo en una paellera, que és poc profunda y amb molta superficie de contacte per fer-se l'arrós.

OBSERVACIONES
El arroz conocido como "paella", una de las condiciones fundamentales es hacerlo en una paellera, que es poco profunda y con mucha superficie de contacto para hacerse el arroz.

IDEAL PER MENJAR...
Es pot deixar reposar uns minuts, però no convé molt esperar a menjar-lo perquè si no es passa.

IDEAL PARA COMER...
Se puede dejar reposar unos minutos, pero no conviene mucho esperar a comerlo porque si no se pasa.

Recepta trobada a: Directo al Paladar