lunes, 13 de febrero de 2017

Tarta de plàtan. Tarta de plátano


Aquesta tarta pot resultar un bon postre. Vaig trobar que era una recepta original i em vaig decidir a fer-la.

Esta tarta puede resultar un buen postre. Encontré que era una receta original y me decidí a hacerla.

INGREDIENTS
-1 làmina de pasta brisa
-6 plàtans
-2 clementines
-120 g de sucre
-80 g d'ametlla mòlta
-1 ou
-4-5 cullerades de nata líquida per muntar
-sucre glas

INGREDIENTES
-1 lámina de pasta brisa
-6 plátanos
-2 clementinas
-120 g de azúcar
-80 g de almendra molida
-1 huevo
-4-5 cucharadas de nata líquida para montar
-azúcar glas

PREPARACIÓ
Pelam els plàtans i els tallam a rodanxes. En una paella, amb 40 g de sucre i el suc de les clementines ho caramelitzam durant 5 minuts.

En un motlle desmoldable hi posam la pasta brisa sobre paper de forn. Punxem amb una forqueta per que no s'infli.

En un bol mesclam l'ou, l'ametlla mòlta, la resta del sucre i la nata. Ho escampem sobre la pasta brisa. Per sobre hi posam els plàtans, li escampam sucre glas per damunt i ho escalfem al forn a 180ºC durant aproximadament 50 minuts o fins que veiem que la pasta estigui feta o daurada.

PREPARACIÓN
Pelamos los plátanos y los cortamos a rodajas. En una sartén, con 40 g de azúcar y el zumo de las clementinas lo caramelizamos durante 5 minutos.

En un molde desmoldable le ponemos la pasta brisa sobre papel de horno. Pinchamos con un tenedor para que no se hinche.

En un bol mezclamos el huevo, la almendra molida, el resto del azúcar y la nata. Lo repartimos sobre la pasta brisa. Por encima le ponemos los plátanos, espolvoreamos azúcar glas por encima y lo calentamos en el horno a 180ºC durante aproximadamente 50 minutos o hasta que veamos que la pasta esté hecha o dorada.

OBSERVACIONS
La pasta brisa es pot comprar, però si algú la sap fer, evidentment serà millor. També es pot substituir per pasta de full.

OBSERVACIONES
La pasta brisa se puede comprar, pero si alguien la sabe hacer, evidentemente será mejor. También se puede sustituir por hojaldre.

IDEAL PER MENJAR...
Com a postre, es pot menjar freda. Com té fruita convé guardar-la a la nevera.

IDEAL PARA COMER...
Como postre, se puede comer fría. Como tiene fruta conviene guardarla en la nevera.

Recepta trobada a: Directo al Paladar