lunes, 12 de diciembre de 2016

Marqueses. Marquesas.


Ara que queda poc per Nadal, aquesta recepta és un dolç típic d'aquestes festes.

Ahora que queda poco para Navidad, esta receta es un dulce típico de estas fiestas.

INGREDIENTS
-120 g de sucre glas
-120 g de sucre blanc
-250 g d'ametlla mòlta
-40 g de farina
-40 g de maicena
-1 sobre de llevat
-4 ous
-ratlladura d'un llimó
-sucre glas per decorar

INGREDIENTES
-120 g de azúcar glas
-120 g de azúcar blanco
-250 g de almendra molida
-40 g de harina
-40 g de maicena
-1 sobre de levadura
-4 huevos
-ralladura de un limón
-azúcar glas para decorar


PREPARACIÓ
Preescalfam el forn a 180ºC. Ratllam la pell d'un llimó i el mesclam amb l'ametlla mòlta i el sucre glas. Afegim els ous sense deixar de batre, a continuación incorporem la resta del sucre i mesclam bé.

Afegim la farina tamisada amb la maicena i el llevat, sense deixar de remoure. Quedarà una pasta espesa. Repartim la massa a les càpsules (pot ser el mateix que s'usa per fer magdalenes) i ho escalfam al forn durant 15 minuts aproximadament o fins que en punxar amb un escuradents aquest surti net.

PREPARACIÓN
Precalentamos el horno a 180ºC. Rallamos la piel de un limón y lo mezclamos con la almendra molida y el azúcar glas. Añadimos los huevos sin dejar de batir, a continuación incorporamos el resto del azúcar y mezclamos bien.

Añadimos la harina tamizada con la maicena y la levadura, sin dejar de remover. Quedará una pasta espesa. Repartimos la masa a las cápsulas (puede ser el mismo que se usa para hacer madalenas) y lo calentamos en el horno durante 15 minutos aproximadamente o hasta que al pinchar con un palillo este salga limpio.

OBSERVACIONS
Convé recordar que el temps que ha d'estar al forn és orientatiu, depén de la potencia que tingui.

OBSERVACIONES
Conviene recordar que el tiempo que debe estar en el horno es orientativo, depende de la potencia que tenga.

IDEAL PER MENJAR...
És un postre nadalenc que acompanyat d'un poc de vi dolç serà encara millor.

IDEAL PARA COMER...
Es un postre navideño que acompañado de un poco de vino dulce será aún mejor.

Recepta trobada a: Directo al Paladar