lunes, 16 de enero de 2017

Magdalenes de maduixa. Magdalenas de fresa.


Vaig trobar en un llibre aquesta recepta dolça:

Encontré en un libro esta receta dulce:

INGREDIENTS
-150 g de maduixes
-250 g de farina
-100 g de sucre
-50 ml d'oli d'oliva
-8 g de llevat
-3 ous
-1 iogurt natural
-bicarbonat
-sal

INGREDIENTES
-150 g de fresas
-250 g de harina
-100 g de azúcar
-50 ml de aceite de oliva
-8 g de levadura
-3 huevos
-1 yogur natural
-bicarbonato
-sal

PREPARACIÓ
Rentam les maduixes, treiem la part verda i les picam un poc. Les saltam en una paella amb un poc d'oli i una punteta de sal. Les trituram.

Mesclam la farina amb el llevat i una punteta de bicarbonat. En un altre bol batem els ous amb unes varetes i ho mesclam bé amb el sucre. Hi afegim el iogurt i seguim batent. Hi incorporam l'oli i seguim batent. Poc a poc hi anam afegint la mescla de la farina sense deixar de batre. En darrer lloc afegim el purè de les maduixes i batem bé.

En un motlle per cupcakes hi posam els papers de magdalenes i ho anam omplint amb una cullera o amb una màniga pastissera.

Ho escalfam al forn a 180ºC durant aproximadament 15-20 minuts o fins que en punxar amb un escuradents aquest surti net.

PREPARACIÓN
Lavamos las fresas, quitamos la parte verde y las picamos un poco. Las salteamos en una sartén con un poco de aceite y una pizca de sal. Las trituramos.

Mezclamos la harina con la levadura y una pizca de bicarbonato. En otro bol batimos los huevos con unas varilla y lo mezclamos bien con el azúcar. Le añadimos el yogur y seguimos batiendo. Le incorporamos el aceite y seguimos batiendo. Poco a poco le vamos añadiendo la mezcla de la harina sin dejar de batir. En último lugar añadimos el puré de las fresas y batimos bien.

En un molde para cupcakes le ponemos los papeles de magdalenas y lo vamos llenando con una cuchara o con una manga  pastelera.

Lo calentamos en el horno a 180ºC durante aproximadamente 15-20 minutos o hasta que al pinchar con un palillo éste salga limpio.

IDEAL PER MENJAR...
Com a esmorzar o berenar.

IDEAL PARA COMER...
Como desayuno o merienda.

Recepta trobada a: Eva Arguiñano