martes, 17 de enero de 2017
Pizza carbonara
Si vos fa ganes una pizza, aquesta és molt completa. La recepta és la següent:
Si os hace ganas una pizza, esta es muy completa. La receta es la siguiente:
INGREDIENTS
Per a la salsa de tomàquet:
-1 llauna de tomàquet triturat (l'equivalent a 4 tomàquets)
-1 culleradeta d'orenga
-sucre, sal i oli d'oliva
Per a la pizza:
-1 base de pizza gran (o dues petites)
-100 g de bacó
-100 g de mozzarella ratllada
-100 g d'emmental ratllat
-150 ml de nata per cuinar
-4 ous
-1 ceba
-oli d'oliva
INGREDIENTES
Para la salsa de tomate:
-1 lata de tomate triturado (el equivalente a 4 tomates)
-1 cucharadita de orégano
-azúcar, sal y aceite de oliva
Para la pizza:
-1 base de pizza grande ( o dos pequeñas)
-100 g de bacon
-100 de mozzarella rallada
-100 g de emmental rallado
-150 ml de nata para cocinar
-4 huevos
-1 cebolla
-aceite de oliva
PREPARACIÓ
Si s'usen tomàquets, es pelen i es piquen. Si no, s'obre la llauna i es posa a sofregir en una paella amb oli, una punteta de sal i una altra de sucre. Hi afegim l'orenga i ho cuinam a foc suau durant 15-20 minuts.
En una altra paella amb oli sofregim la ceba tallada a trossos petits i el bacó també tallat a quadradets. Quan estigui daurat hi afegim la nata, la mozzarella i remenam fins que estigui tot ben mesclat.
Sobre la massa de pizza hi posam una capa fina de salsa de tomàquet, per sobre la salsa carbonara y per damunt el formatge emmental. Ho ficam al forn preescalfat a 200ºC i passats 15 minuts hi estrellam els ous. Ho tenim 5-10 minuts més fins que veiem que la pasta estigui daurada i el blanc dels ous quallat.
PREPARACIÓN
Si usamos tomates, se pelan y se pican. Si no, se abre la lata y se pone a sofreír en una sartén con aceite, una pizca de sal y otra de azúcar. Le añadimos el orégano y lo cocinamos a fuego suave durante 15-20 minutos.
En otra sartén con aceite sofreímos la cebolla cortada a trozos pequeños y el bacon también cortado a cuadraditos. Cuando esté dorado le añadimos la nata, la mozzarella y removemos hasta que esté todo bien mezclado.
Sobre la masa de pizza ponemos una capa fina de salsa de tomate, por encima la salsa carbonara y arriba el queso emmental. Lo metemos en el horno precalentado a 200ºC y pasados 15 minutos cascamos los huevos. Lo tenemos 5-10 minutos más hasta que veamos que la pasta esté dorada y la clara de los huevos cuajada.
OBSERVACIONS
La salsa carbonara té moltes interpretacions. En algunes receptes li posen nata, quan l'original porta ou.
OBSERVACIONES
La salsa carbonara tiene muchas interpretaciones. En algunas recetas le ponen nata, cuando la original lleva huevo.
IDEAL PER MENJAR...
Es serveix immediatament, que estigui calenta.
IDEAL PARA COMER...
Se sirve inmediatamente, que esté caliente.