domingo, 1 de enero de 2017

Ous farcits. Huevos rellenos.


Aquesta recepta és un clàssic i hi ha moltes maneres de preparar-la:

Esta receta es un clásico y hay muchas maneras de prepararla:

INGREDIENTS
-3 ous
-1 llauna petita de tonyina
-3 cullerades de maionesa
-3 cullerades de tomàquet frit
-olives

INGREDIENTES
-3 huevos
-1 lata pequeña de atún
-3 cucharadas de mayonesa
-3 cucharadas de tomate frito
-aceitunas

PREPARACIÓ
Es posen a bullir els ous durant 10 minuts, de manera que quedin durs.

Quan estiguin, treiem la closca i separem el blanc del rovell. Mesclam el rovell amb la tonyina, la maionesa, el tomàquet i les olives ben picades, de manera que quedi una massa espesa.

Omplim la part buida del blanc i hi posam un poc de farcit per damunt. Ho decoram amb mitja oliva.

Posem els ous en una safata i ho decoram amb olives i el farcit que hagi sobrat.

PREPARACIÓN
Se ponen a hervir los huevos durante 10 minutos, de manera que queden duros.

Cuando estén, quitamos la cáscara y separamos la clara de la yema. Mezclamos la yema con el atún, la mayonesa, el tomate y las aceitunas bien picadas, de manera que quede una masa espesa.

Rellenamos la parte vacía de la clara y le ponemos un poco de relleno por encima. Lo decoramos con media aceituna.

Ponemos los huevos en una bandeja y lo decoramos con aceitunas y el relleno que haya sobrado.

OBSERVACIONS
El farcit es pot posar amb cullera o amb l'ajut d'una màniga pastissera.

OBSERVACIONES
El relleno se puede poner con cuchara o con la ayuda de una manga pastelera.

IDEAL PER MENJAR...
Com a entrant en una celebració segur que tindrà èxit.

IDEAL PARA COMER...
Como entrante en una celebración seguro que tendrá éxito.