lunes, 8 de febrero de 2016

Bescuit "Berlingozzo". Bizcocho "Berlingozzo"


Vaig trobar aquesta recepta per internet els passats carnavals, com una recepta típica italiana d'aquesta època. La vaig fer i va sortir molt bo de sabor. Enguany no descarto repetir-la.

Encontré esta recta por internet los pasados carnavales, como una receta típica italiana de esta época. La hice y salió muy bueno de sabor. Este año no descarto repetirla.

INGREDIENTS
-3 ous
-170 g de sucre
-100 g de mantequilla
-1/2 culleradeta de sal
-ratlladura d'una taronja
-400 g de farina de reposteria
-1 sobre de llevadura
-1 culleradeta de llavors d'anís
-1-2 cullerades de llet
-sucre glas per decorar

INGREDIENTES
-3 huevos
-170 g de azúcar
-100 g de mantequilla
-1/2 cucharadita de sal
-ralladura de una naranja
-400 g de harina de repostería
-1 sobre de levadura
-1 cucharada de semillas de anís
-1-2 cucharadas de leche
-azúcar glas para decorar 

PREPARACIÓ
Preescalfem el forn a 180ºC i engreixem un motlle en forma d'anell.

Batem els ous en un bol, afegim el sucre i mesclem amb una batedora de varetes manual, fins tenir una massa cremosa.

Afegim la mantequilla, la sal, la ratlladura de taronja i batem un poc més. Finalment hi afegim la farina amb la llevadura, les llavors d'anís i la llet. Mesclem. Si veiem que està massa espès, hi afegim un poc més de llet, fins que tinguem una massa homogènia.

Omplim el motlle i l'escalfem al forn durant uns 30-35 minuts, o quan veiem que un escuradents surt sec en punxar-lo. 

Decoram amb sucre glas.

PREPARACIÓN
Precalentamos el horno a 180ºC y engrasamos un molde en forma de aro.

Batimos los huevos en un bol, añadimos el azúcar y mezclamos com una batidora de varillas manual hasta tener una masa cremosa.

Añadimos la mantequilla, la sal, la ralladura de naranja y batimos un poco más. Finalmente le añadimos la harina con la levadura, las semillas de anís y la leche. Mezclamos. Si vemos que está demasiado espeso, le añadimos un poco más de leche, hasta que tengamos una masa homogénea.

Llenamos el molde y lo calentamos en el horno durante unos 30-35 minutos, o cuando veamos que un palillo sale seco al pincharlo.

Decoramos con azúcar glas.    

OBSERVACIONS
Aquest bescuitbastant farina, per tant es recomana per batre varetes manuals o un robot de cuina que tingui molta potència. Quan estigui fet, veureu que té molta consistència.

OBSERVACIONES
Este bizcocho tiene bastante harina, por tanto se recomienda para batir varillass manuales o un robot de cocina que tenga mucha potencia. Cuando esté hecho, vereis que tiene mucha consistencia. 

IDEAL PER MENJAR...
Va molt bé acompanyat d'una tassa de xocolata, sobre tot aquests dies que estan baixant les temperatures.

IDEAL PARA COMER...
Va muy bien acompañado de una taza de chocolate, sobre todo estos días que están bajando las temperaturas. 

Recepta trobada a: Directo al Paladar