jueves, 4 de febrero de 2016

Truita amb espàrrecs. Tortilla de espárragos.


Avui és dijous llarder i com a recepta especial donarem la truita amb espàrrecs. És molt fàcil de fer.

Hoy es jueves lardero y como receta especial daremos la tortilla de espárragos. Es muy fácil de hacer:

INGREDIENTS
-4 ous
-un manat d'espàrrecs de marge 
-oli i sal

INGREDIENTES
-4 huevos
-un manojo de espárragos trigueros
-aceite y sal 

PREPARACIÓ
Rentem els espàrrecs, els tallem a trossos d'aproximadament 4-5 cm i els sequem un poc.

En una paella hi escalfem un poc d'oli, hi afegim els espàrrecs, i els fregim un poc.

Batem els ous en un bol amb un poc de sal, afegim els espàrrecs amb el mínim d'oli. Ho mesclem un poc i ho tornam a posar a la paella. Ho fregim pels dos costats, fins que els ous estiguin quallats.

PREPARACIÓN
Lavamos los espárragos, los cortamos a trozos de aproximadamente 4-5 cm y los secamos un poco.

En una sartén calentamos un poco de aceite, le añadimos los espárragos y los freímos un poco.

Batimos los huevos en un bol con un poco de sal, añadimos los espárragos con mínimo aceite. Lo mezclamos un poco y lo volvemos a poner en la sartén. Lo freímos por los dos lados, hasta que los huevos estén cuajados. 

OBSERVACIONS
Els espàrrecs utilitzats per fer aquesta truita són els espàrrecs verds. La diferència que tenen amb els espàrrecs blancs és que aquests últims es recullen quan encara no han sortit de sota la terra i en canvi els verds ja han rebut la llum del Sol i per això tenen aquest color.

OBSERVACIONES
Los espárragos usados para hacer esta tortilla son los espárragos verdes. La diferencia que tienen con los espárragos blancos es que estos últimos se recogen cuando aún no han salido de bajo tierra y en cambio los verdes ya han recibido la luz del Sol y por eso tienen este color.

IDEAL PER MENJAR...
Com ja he dit, és típic per menjar el Dijous Llarder, en especial com a sopar.  

IDEAL PARA COMER...
Como ya he dicho, es típico para comer el Jueves Lardero, en especial como cena.