viernes, 12 de febrero de 2016
Canelons de tonyina, tomàquet i ou. Canelones de atún, tomate y huevo.
Avui adjunto una recepta de pasta, que espero que vos agradi:
Hoy adjunto una receta de pasta que espero que os guste:
INGREDIENTS
-250 g de tonyina
-225 g de tomàquet frit
-2 ous
-20 plaques de canelons
-sal, pebra i oli
-formatge ratllat
-400 g de salsa beixamel
INGREDIENTES
-250 g de atún
-225 g de tomate frito
-2 huevos
-20 placas de canelones
-sal, pimienta y aceite
-queso rallado
-400 g de salsa bechamel
PREPARACIÓ
Posem els ous en una perola per bullir-los durant 12 minuts. Quan ja estigui, els hi llevam l'esclova, i piquem els ous durs.
Escorrim l'oli de la tonyina, en cas de que en tingués, xafem amb una forqueta de manera que quedi a trossets petits. Li afegim la meitat del tomàquet frit i els ous picats. Ho mesclem bé de manera que quedi una massa homogènia. Afegim sal i pebra al gust.
Bullim o escalfem les plaques de canelons, seguint les instruccions que vinguin indicades al paquet. Les deixem secar.
Quan les plaques ja estiguin llestes, les anem omplint amb la mescla de tonyina, tomàquet i ou i posteriorment els enrotllem.
Cobrim la base d'una llauna per al forn amb la resta del tomàquet, a sobre hi col·loquem els canelons, ho cobrim amb la beixamel i per últim amb el formatge ratllat per sobre.
Gratinam els canelons durant 10 minuts o quan veiem que el formatge estigui fos o daurat.
PREPARACIÓN
Ponemos los huevos en un cazo para hervirlos durante 12 minutos. Cuando ya esté, les quitamos la cáscara, y picamos los huevos duros.
Escurrimos el aceite del atún, en caso de que tuviese, machacamos con un tenedor de manera que quede a trocitos pequeños. Le añadimos la mitad del tomate frito y los huevos picados. Lo mezclamos bien de manera que quede una masa homogénea.Añadimos sal y pimienta al gusto.
Hervimos o calentamos las placas de canelones, siguiendo las instrucciones que vengan indicadas en el paquete. Las dejamos secar.
Cuando las placas ya estén listas, las vamos rellenando con la mezcla de atún, tomate y huevo y posteriormente las enrollamos.
Cubrimos la base de una fuente para el horno con el resto del tomate, por encima colocamos los canelones, lo cubrimos con la bechamel y por último con el queso rallado encima.
Gratinamos los canelones durante 10 minutos o cuando veamos que el queso esté fundido o dorado.
OBSERVACIONS
Aquesta recepta és fàcil de fer. Les salses es poden comprar ja fetes o preparar-les abans de fer els canelons.
OBSERVACIONES
Esta receta es fácil de hacer. Las salsas se pueden comprar ya hechas o prepararlas antes de hacer los canelones.
IDEAL PER MENJAR...
És un dinar perfecte per qualsevol dia, i més per celebracions, i agrada a tothom, tant a grans com a petits.
IDEAL PARA COMER...
Es una comida perfecta para cualquier día, y más para celebraciones, y gusta a todos, tanto a mayores como a pequeños.
Recepta trobada a: Directo al Paladar