miércoles, 27 de abril de 2016
Galetes crinkles blanques. Galletas crinkles blancas.
Aquestes galetes em van sortir molt bé. Aquesta és la recepta:
Estas galletas me salieron muy bien. Esta es la receta:
INGREDIENTS
-125 g de mantequilla a temperatura ambient
-200 g de sucre, i més quantitat per rebossar
-un poc d'essència de vainilla
-2 ous
-400 g de farina
-1 sobre de llevadura
-100 g de sucre glas
INGREDIENTES
-125 g de mantequilla a temperatura ambiente
-200 g de azúcar, y más cantidad para rebozar
-un poco de esencia de vainilla
-2 huevos
-400 g de harina
-1 sobre de levadura
-100 g de azúcar glas
PREPARACIÓ
Batem amb unes varetes en un bol la mantequilla, el sucre i la vainilla, fins que sigui una massa blanca. Hi afegim els ous un per un, sense deixar de batre. Afegim la farina amb la llevadura poc a poc. Al principi mesclem amb les varetes i quan comenci a espessir, amassem amb les mans.
Envoltem la pasta amb un film transparent i ho guardem a la nevera dues hores, fins que s'endureixi.
Preescalfem el forn a 180ºC. Mentre, fem boletes amb la pasta, les arebossam primer amb sucre normal i després amb sucre glas. Les posem en una placa de forn coberta amb paper antiadherent, prou separades perquè amb la calor augmentaran de mida. Aixafam un poc la bola per aplanar-les. Les escalfam durant aproximadament 20 minuts o fins que estiguin cuites.
PREPARACIÓN
Batimos con unas varillas en un bol la mantequilla, el azúcar y la vainilla, hasta que sea una masa blanca. Le añadimos los huevos uno a uno, sin dejar de batir. Añadimos la harina con la levadura poco a poco. Al principio mezclamos con las varillas y cuando empiece a espesar, amasamos con las manos.
Envolvemos la pasta con un film transparente y lo guardamos en la nevera dos horas, hasta que endurezca.
Precalentamos el horno o 180ºC. Mientras, hacemos bolitas con la pasta, las rebozamos primero con azúcar normal y después con azúcar glas. Las ponemos en una placa de horno cubierta con papel antiadherente, lo suficientemente separadas porque con el calor aumentarán de tamaño. Chafamos un poco la bola para aplanarlas. Las calentamos durante aproximadamente 20 minutos o hasta que estén cocidas.
OBSERVACIONS
Si es vol, es pot afegir cacau en pols i fer-les de xocolata.
OBSERVACIONES
Si se quiere, se puede añadir cacao en polvo y hacerlas de chocolate.
IDEAL PER MENJAR...
Són prou gustoses que es poden menjar soles. Acompanyades de cafè o llet segur que es disfruten molt.
IDEAL PARA COMER...
Son tan gustosas que se pueden comer solas. Acompañadas de café o leche seguro que se disfrutan mucho.
Recepta trobada a: Directo al Paladar