domingo, 24 de abril de 2016
Sopa d'espinacs. Sopa de espinacas.
Aquesta sopa és molt fácil de fer i pot ser un bon sopar.
Esta sopa es muy fácil de hacer y puede ser una buena cena.
INGREDIENTS
-500 g d'espinacs
-100 g de formatge ratllat
-1 l de brou de carn i verdures
-2 ous
-oli d'oliva i sal
INGREDIENTES
-500 g de espinacas
-100 g de queso rallado
-1 l de caldo de carne y verduras
-2 huevos
-aceite de oliva y sal
PREPARACIÓ
Si els espinacs són congelats, les descongelam i les escalfam en una olla amb un poc d'oli d'oliva. Les apartam i les deixem refredar.
Posem a escalfar el brou. Hi afegim els ous batuts als espinacs i mesclem. Hi posem sal al gust. Ho incorporam al brou mentre estigui bullint. Ho remenam durant uns minuts.
Emplatam i hi escampam el formatge ratllat per sobre.
PREPARACIÓN
Si las espinacas son congeladas, las descongelamos y las calentamos en una olla con un poco de aceite de oliva. Las apartamos y las dejamos enfriar.
Ponemos a calentar el caldo. Le añadimos los huevos batidos a las espinacas y mezclamos. Le ponemos sal al gusto. Lo incorporamos al caldo mientras esté hirviendo. Lo removemos durante unos minutos.
Emplatamos y echamos el queso rallado por encima.
OBSERVACIONS
Si en lloc d'espinacs congelats els compram frescos, els hem de rentar, tallar a trossos petits i coure-ho.
OBSERVACIONES
Si en lugar de espinacas congeladas las compramos frescas, las tenemos que lavar, cortar a trozos y cocerlas.
IDEAL PER MENJAR...
En qualsevol época de l'any. Sobre tot quan fa fred.
IDEAL PARA COMER...
En cualquier época del año. Sobre todo cuando hace frío.
Recepta trobada a: Directo al Paladar