sábado, 30 de abril de 2016
Croque Cake
Aquesta recepta és típica de la gastronomía francesa. És molt fàcil i ràpida de fer. Aquesta és la recepta:
Esta es una receta típica de la gastronomía francesa. Es muy fácil y rápida de hacer. Esta es la receta:
INGREDIENTS
-12 llesques de pa de motlle sense escorça
-8 talls de pernil dolç
-150 g de formatge Emmental ratllat
-400 ml de salsa beixamel
INGREDIENTES
-12 rebanadas de pan de molde sin corteza
-8 lonchas de jamón york
-150 g de queso Emmental rallado
-400 ml de salsa bechamel
PREPARACIÓ
Partint de que la beixamel ja està feta, el formatge s'ha ratllat i s'ha tret l'escorça al pa de motlle, comencem a muntar-ho.
En una llauna per al forn, untam amb un poc d'oli la base i els laterals.
Si és quadrada, hi posam 4 llesques de pa. Per sobre, 4 talls de pernil. Ho cobrim amb part de la beixamel. Repetim la operació, i sobre la tercera capa de pa cobrim amb tota la beixamel i per sobre hi posam el formatge ratllat.
Ho posem a gratinar mitja hora al forn preescalfat a 180ºC.
PREPARACIÓN
Partiendo de que la bechamel ya está hecha, el queso se ha rallado y se ya quitado la corteza al pan de molde, empezaos a montarlo.
En una fuente para el horno, untamos con un poco de aceite la base y los laterales.
Si es cuadrada, le ponemos 4 rebanadas de pan. Por encima, 4 lonchas de jamón. Lo cubrimos con parte de la bechamel. Repetimos la operación, y sobre la tercera capa de pan la cubrimos con toda la bechamel y por encima ponemos el queso rallado.
Lo ponemos a gratinar media hora en el horno precalentado a 180ºC.
OBSERVACIONS
La salsa beixamel es pot preparar o comprar feta. El mateix passa amb el pa sense escorça o el formatge ratllat: es pot comprar ja així o preparar-ho nosaltres.
OBSERVACIONES
La salsa bechamel se puede preparar o comprar hecha. Lo mismo pasa con el pan sin corteza o el queso rallado: se puede comprar ya así o prepararla nosotros.
IDEAL PER MENJAR...
Es serveix calent, amb el formatge fos. Es pot acompanyar d'una ensalada.
IDEAL PARA COMER...
Se sirve caliente, con el queso fundido. Se puede acompañar de una ensalada.
Recepta trobada a: Directo al Paladar Mexico