jueves, 21 de abril de 2016

Tarta de pasta de full amb maduixes. Tarta de hojaldre con fresas.


Vaig trobar la recepta d'aquesta tarta. És molt fàcil i ràpida de fer, a més de ser un gran postre.

Encontré la receta de esta tarta. Es muy fácil y rápida de hacer, además de ser un gran postre.

INGREDIENTS
-dues làmines de pasta de full
-400 g de maduixes
-80 g de sucre moreno
-100 g d'ametlla mòlta

INGREDIENTES
-dos láminas de masa de hojaldre
-400 g de fresas
-80 g de azúcar moreno
-100 g de almendra molida

PREPARACIÓ
Cobrim un motlle desmoldable amb una de les làmines de pasta de full, sobre paper de forn.

Per sobre hi posam la mescla de les ametlles mòltes i la meitat del sucre.

Rentem les maduixes, tallem la part verda i les partim per la meitat. Les col·loquem per sobre de les ametlles i el sucre, una al costat de l'altra.

Tallem l'altra làmina de pasta de full en tires d'aproximadament 1 cm d'amplada. Cobrim la tarta fent una espècie de trenat, amb una certa separació.

Per sobre hi afegim la resta del sucre moreno.

Ho posam al forn preescalfat a 200ºC durant 30 minuts o quan veiem que la pasta estigui daurada.

PREPARACIÓN
Cubrimos un molde desmoldable con una de las láminas de hojaldre, sobre papel de horno.

Por encima le ponemos la mezcla de las almendras molidas y la mitad del azúcar.

Lavamos las fresas, cortamos la parte verde y la partimos por la mitad. Las colocamos por encima de las almendras y el azúcar, una al lado de otra.

Cortamos la otra lámina de hojaldre en tiras de aproximadamente 1 cm de anchura. Cubrimos la tarta haciendo una especie de trenzado, con una cierta separación.

Por encima le añadimos el resto del azúcar moreno.

Lo metemos en el horno precalentado a 200ºC durante 30 minutos o cuando veamos que la pasta esté dorada.

OBSERVACIONS
Podem triar la forma de la pasta de full que comprem segons si volem fer la tarta rodona o quadrada. Per les tires de damunt és millor que sigui rectangular, així es podrà aprofitar millor.

OBSERVACIONES
Podemos elegir la forma de la pasta de hojaldre que compremos según si queremos hacer la tarta redonda o cuadrada. Para las tiras de encima es mejor que sea rectangular, así se podrá aprovechar mejor.

IDEAL PER MENJAR...
Es recomana menjar just després de fer-la. Així la pasta de full està menys resseca. Una vegada s'hagi refredar, guardar-la a la nevera i consumir abans de que hagin passat 48 hores.

IDEAL PARA COMER...
Se recomienda comer justo después de hacerla. Así el hojaldre estará menos reseco. Una vez se haya enfriado, guardarla en la nevera y consumir antes de que hayan pasado 48 horas.

Recepta trobada a: Directo al Paladar