sábado, 21 de mayo de 2016

Bescuit de taronja i oli. Bizcocho de naranja y aceite.


Si teniu taronges de sobra, aquesta pot ser una bona opció per aprofitar-les:

Si teneis naranjas de sobra, esta puede ser una buena opción para aprovecharlas:

INGREDIENTS
-220 g de farina
-150 g de sucre
-1/2 culleradeta de bicarbonat
-1 sobre de llevadura
-una punteta de sal
-300 g de llet
-300 g d'oli d'oliva 0,4
-3 ous
-la ratlladura d'una taronja
-125 ml de suc de taronja
-sucre glas per decorar

INGREDIENTES
-220 g de harina
-150 g de azúcar
-1/2 cucharadita de bicarbonato
-1 sobre de levadura
-una pizca de sal
-300 g de leche
-300 g de aceite de oliva 0'4
-3 huevos
-la ralladura de una naranja
-125 ml de zumo de naranja
-azúcar glas para decorar

PREPARACIÓ
Engreixam un motlle amb mantequilla o oli. Preescalfam el forn a 180ºC.

En un bol hi mesclem la llet, l'oli, els ous, la ratlladura i el suc de taronja. En un altre bol hi mesclam la farina, el sucre, la punteta de sal, el bicarbonat i la llevadura.

Amb una batidora de varetes, mesclam el contingut en el bol dels líquids i quan estigui unit hi incorporam els ingredients del bol dels sòlids, i ho batem fins que estigui tot ben integrat.

Ho aboquem tot al motlle i ho escalfam al forn durant aproximadament 45-50 minuts o fins que si punxam amb un escuradents aquest surti net. Ho deixam refredar abans de desmotllar.

PREPARACIÓN
Engrasamos un molde con mantequilla o aceite. Precalentamos el horno a 180ºC.

En un bol mezclamos la leche, el aceite, los huevos, la ralladura y el zumo de naranja. En otro bol mezclamos la harina, el azúcar, la pizca de sal, el bicarbonato y la levadura.

Con una batidora de varillas, mezclamos el contenido en el bol de los líquidos y cuando esté unido le incorporamos los ingredientes del bol de los sólidos, y lo batimos hasta que esté todo bien integrado.

Lo vertemos todo en el molde y lo calentamos en el horno durante aproximadamente 45-50 minutos o hasta que si al pinchar con un palillo éste sale limpio. Lo dejamos enfriar antes de desmoldar.

OBSERVACIONS
Quedarà un bescuit humit. Això es deu a l'oli i al suc de taronja, que li aporten més líquid que altres.

OBSERVACIONES
Quedará un bizcocho húmedo. Esto se debe al aceite y al zumo de naranja, que le aportan más líquido que otros.

IDEAL PER MENJAR...
Acompanyat d'un cafè o llet. És molt bona combinació.

IDEAL PARA COMER...
Acompañado de un café o leche. Es muy buena combinación.

Recepta trobada a: Directo al Paladar