miércoles, 18 de mayo de 2016
Entrepà de pera, gorgonzola i bacó. Bocata de pera, gorgonzola y bacon.
No acostumo a combinar coses dolces amb salades, però en aquest cas, quan ho vaig descubrir, em va agradar bastant:
No acostumbro a combinar cosas dulces con saladas, pero en este caso, cuando lo descubrí, me gustó bastante:
INGREDIENTS
-2 llesques de pa pagès
-2 talls de bacó
-50 g de formatge gorgonzola
-1/2 pera
-10 g de mantequilla
INGREDIENTES
-2 rebanadas de pan payés
-2 lonchas de bacon
-50 g de queso gorgonzola
-1/2 pera
-10 g de mantequilla
PREPARACIÓ
Torram el pa en una torradora o una planxa. Ho untam amb un poc de mantequilla.
Passam el bacó uns minuts per la planxa i ho posam a sobre d'una de les llesques de pa.
Pelam una pera i la tallam a llesques fines. Posem la meitat per entrepà, per sobre del bacó.
Tallam el formatge gorgonzola i distribuim els trossos entre les làmines de pera.
Cobrim amb l'altra llesca de pa per acabar l'entrepà i ho acabam de torrar al forn o en una planxa, fins que veiem que el formatge es comença a fondre.
PREPARACIÓN
Tostamos el pan en una tostadora o una plancha. Lo untamos con un poco de mantequilla.
Pasamos el bacon unos minutos por la plancha y lo ponemos sobre una de las rebanadas de pan.
Pelamos una pera y la cortamos en láminas finas. Ponemos la mitad por bocadillo, encima del bacon.
Cortamos el queso gorgonzola y distribuimos los trozos entre las láminas de pera.
Cubrimos con la otra rebanada de pan para terminar el bocadillo y lo terminamos de tostar en el horno o en una plancha, hasta que veamos que el queso se empiece a fundir.
OBSERVACIONS
La fruita i el formatge solen combinar molt bé. Es pot substituir per una altra fruita o un altre tipus de formatge.
OBSERVACIONES
La fruta y el queso suelen combinar muy bien. Se puede sustituir por otra fruta o otro tipo de queso.
IDEAL PER MENJAR...
Pot anar molt bé per un sopar lleuger. Si vos agrada sopar molt, pot ser el primer plat.
IDEAL PARA COMER...
Puede ir muy bien para una cena ligera. Si os gusta cenar mucho, puede ser el primer plato.
Recepta trobada a: Directo al Paladar