lunes, 9 de mayo de 2016

Bescuit sense oli ni mantequilla. Bizcocho sin aceite ni mantequilla.


El dia que vaig fer aquest bescuit em varen preguntar si li havia posat molt d'oli perquè era molt suau. I la meua resposta va ser: no té oli.

El día que hice este bizcocho me preguntaron si le había puesto mucho aceite porque era muy suave. Y mi respuesta fue: no tiene aceite.

INGREDIENTS
-180 g de farina
-250 g de nata per muntar
-150 g de sucre
-3 ous
-1 sobre de llevadura
-ratlladura d'una pell de taronja
-ratlladura d'una pell de llimó
-sucre glas per decorar

INGREDIENTES
-180 g de harina
-250 g de nata para montar
-150 g de azúcar
-3 huevo
-1 sobre de levadura
-ralladura de una piel de naranja
-ralladura de una piel de limón
-azúcar glas para decorar

PREPARACIÓ
Batem els ous i el sucre amb una batedora de varetes, fins que quedi un color més clar.
Hi afegim les ratlladures dels cítrics, seguim batent. En un altre bol, batem la nata amb les varetes elèctriques per que quedi més espessa, però sense que munti molt.

Afegim la farina i la llevadura prèviament tamisada a la mescla dels ous. Per últim, hi incorporam poc a poc la nata muntada de manera que no baixi molt. Anam remenant per que quedi integrada.

Engerixem un motlle amb mantequilla i ho fiquem al forn preescalfat a 180ºC durant uns 40 minuts o si quan punxem amb un escuradents aquest surti net. Ho treiem del forn i quan hagi refredat un poc ho decoram amb sucre glas.

PREPARACIÓN
Batimos los huevos y el azúcar con una batidora de varillas, hasta que quede un color más claro. Le añadimos las ralladuras de los cítricos, seguimos batiendo. En otro bol, batimos la nata con las varillas eléctricas para que quede más espesa, pero sin que monte mucho.

Añadimos la harina y la levadura previamente tamizada a la mezcla de los huevos. Por último, le incorporamos poco a poco la nata montada de manera que no baje mucho. Vamos removiendo para que quede integrada.

Engrasamos un molde con mantequilla y lo metemos en el horno precalentado a 180ºC durante unos 40 minutos o si cuando pinchamos con un palillo éste salga limpio. Lo sacamos del horno y cuando se haya enfriado un poco lo decoramos con azúcar glas.

IDEAL PER MENJAR...
Per acompanyar el cafè amb llet, segur que s'acaba aviat, perquè és molt suau.

IDEAL PARA COMER...
Para acompañar el café con leche, seguro que se termina pronto, porque es muy suave.

Recepta trobada a: Directo al Paladar