domingo, 15 de mayo de 2016

Magdalenes de llet condensada. Magdalenas de leche condensada.


Aquest postre, tot i semblar que sigui calòric, és molt bo:

Este postre, a pesar de que parezca calórico, es muy bueno:

INGREDIENTS
-200 g de llet condensada
-2 ous
-75 g d'oli d'oliva 0,4
-150 g de farina de repostería
-1 sobre de llevadura
-ratlladura d'un llimó
-sucre per cobrir

INGREDIENTES
-200 g de leche condensada
-2 huevos
-75 g de aceite de oliva 0,4
-150 g de harina de repostería
-1 sobre de levadura
-ralladura de un limón
-azúcar para cubrir

PREPARACIÓ
Comencem batent els ous amb la llet condensada i l'oli d'oliva. Hi afegim la ratlladura de llimó i tornem a batre. Hi incorporam la farina amb la llevadura, i removem molt bé per que quedi tot ben integrat.

Tapam el bol amb paper film i la guardam a la nevera durant aproximadament 4 o 5 hores.

Passat aquest temps, en un motlle de cupcakes hi posam el paper rissat i omplim per fer-ne 12. Per sobre hi escampam el sucre.

Ficam la safata al forn preescalfat a 180ºC durant aproximadament 20 minuts, o si en punxar un escuradents, aquest surt net. Les deixam reposar al forn obert durant 5 minuts i després les treiem per que refredin.

PREPARACIÓN
Empezamos batiendo los huevos con la leche condensada y el aceite de oliva. Le añadimos la ralladura de limón y volvemos a batir. Le incorporamos la harina con la levadura, y removemos muy bien para que quedo todo bien integrado.

Tapamos el bol con papel film y la guardamos en la nevera durante aproximadamente 4 o 5 horas.

Pasado este tiempo, en un molde de cupcakes le ponemos el papel rizado y rellenamos para hacer 12. Por encima espolvoreamos el azúcar.

Metemos la bandeja en el horno precalentado a 180ºC durante aproximadamente 20 minutos o si al pinchar con un palillo, éste sale limpio. Las dejamos reposar en el horno abierto durante 5 minutos y después las sacamos para que se enfríen.

OBSERVACIONS
La llet condensada és prou dolça que no fa falta posar sucre a la massa. Sí es posa sucre per sobre per què quedi aquesta textura propia de les magdalenes.

OBSERVACIONES
La leche condensada es lo suficientemente dulce que no hace falta poner azúcar a la masa. Sí se pone azúcar por encima para que quede esta textura propia de las magdalenas.

IDEAL PER MENJAR...
Per esmorzar o berenar, acompanyades de llet o cafè. També es poden menjar de postre sense res més.

IDEAL PARA COMER...
Para desayunar o merendar, acompañadas de leche o café. También se pueden comer de postre sin nada más.

Recepta trobada a: Directo al Paladar