lunes, 30 de mayo de 2016

Pizza rústica de tres formatges i espàrrecs. Pizza rústica de tres quesos y espárragos.


Les pizzas són un plat que té mil variants. Aquesta és una d'elles que em va sorprendre:

Las pizzas son un plato que tiene mil variantes. Esta es una de ellas que me sorprendió:

INGREDIENTS
-1 massa de pizza
-4 cullerades d'oli d'oliva
-60 g de bacó
-un manat d'espàrrecs verds
-180 g de mozzarella
-1 ceba vermella
-125 g de formatge de cabra
-50 de formatge parmesà
-sal i pebra

INGREDIENTES
-1 masa de pizza
-4 cucharadas de aceite de oliva
-60 g de bacon
-un manojo de espárragos verdes
-180 g de mozzarella
-1 cebolla roja
-125 g de queso de cabra
-50 g de queso parmesano
-sal y pimienta

PREPARACIÓ
Si la massa no està feta, la preparem com es fa habitualment. Si ja està feta, l'extenem sobre una llauna per a forn coberta de paper antiadherent.

Preescalfam el forn a 200ºC.

En una paella amb un poc d'oli, sofregim un poc el bacó, tallat a trocets quadrats. En un bol hi aboquem els espàrrecs nets i tallats en tres trossos i els hi afegim un poc d'oli.

Sobre la massa de la pizza hi posam l'oli amb què hem sofregit el bacó. Per sobre hi posam el bacó. Després la mozzarella i el formatge de cabra tallats a trocets. A continuació hi posam la ceba tallada a làmines petites. Hi afegim els espàrrecs i per sobre el formatge parmesà ratllat. Hi posam sal i pebra.

Ho escalfam al forn durant aproximadament 25 minuts, o quan veiem que la massa està cuita.

PREPARACIÓN
Si la masa no está hecha, la preparamos como se hace habitualmente. Si ya está hecha, la extendemos sobre una bandeja para el horno cubierta de papel antiadherente.

Precalentamos el horno a 200ºC.

En una sartén con un poco de aceite, sofreímos un poco el bacon, cortado a trocitos cuadrados. En un bol vertemos los espárragos limpios y cortados en tres trozos y les añadimos un poco de aceite.

Sobre la masa de la pizza ponemos el aceite con el que hemos sofrito el bacon. Por encima le ponemos el bacon. Después la mozzarella y el queso de cabra cortados a trocitos. A continuación le ponemos la cebolla cortada en láminas pequeñas. Le añadimos los espárragos y por encima el queso parmesano rallado. Salpimentamos.

Lo calentamos en el horno durante aproximadamente 25 minutos o cuando veamos que la masa está cocida.

OBSERVACIONS
La ceba vermella és molt vistosa per aquesta pizza. Es pot utilitzar d'un altre tipus. Si la preferiu picant, també donarà molt bon sabor.

OBSERVACIONES
La cebolla roja es muy vistosa par esta pizza. Se puede utilizar de otro tipo. Si la preferís picante, también le dará muy buen sabor.

IDEAL PER MENJAR...
Per un sopar diferent, acompanyat d'una beguda amb gas o de vi.

IDEAL PARA COMER...
Para una cena diferente, acompañado de una bebida con gas o vino.

Recepta trobada a: Trendencias Lifestyle