jueves, 2 de junio de 2016

Tarta de formatge, nous i mel. Tarta de queso, nueces y miel.


Els ingredients d'aquesta tarta és molt bona combinació, ja que les nous amb mel ja es consideren un bon postre:

Los ingredientes de esta tarta es muy buena combinación, ya que las nueces con miel ya se consideran un buen postre.

INGREDIENTS
-1 làmina de pasta brisa
-200 g de mascarpone
-200 g de nata líquida per muntar
-3 g de làmines de gelatina
-120 g de nous
-8 cullerades de mel
-1 cullerada de sucre

INGREDIENTES
-1 lámina de pasta brisa
-200 g de mascarpone
-200 g de nata líquida para montar
-3 g de láminas de gelatina
-120 g de nueces
-8 cucharadas de miel
-1 cucharada de azúcar

PREPARACIÓ
Preescalfam el forn a 190ºC amunt i avall. També hidratam les làmines de gelatina en un recipient amb aigua freda durant 10 minuts.

Cobrim un motlle desmoldable amb la làmina de pasta brisa, la punxam amb una forqueta i per sobre un paper de forn cobert de llegums secs. Així se li dóna pes i la massa no s'infla ni s'encongeix. L'escalfem durant 10 minuts, retirem les llegums i escalfem durant 10 minuts més. Retiram del forn i deixam refredar.

Mentrestant, en una paella torram lleugerament les nous a trocets, amb sucre fins que estiguin caramelitzades. Ho retiram del foc i deixem refredar.

En un bol batem el formatge amb la meitat de la mel i li afegim la nata lleugerament muntada. Derretim la gelatina escorreguda al micrones i l'afegim a aquesta mescla.

Aboquem la mescla del formatge i la nata per sobre la massa brisa, hi repartim les nous per sobre i la resta de la mel.

Ho deixem refredar a la nevera un mínim de dues hores abans de servir.

PREPARACIÓN
Precalentamos el horno a 190ºC arriba y abajo. También hidratamos las láminas de gelatina en un recipiente con agua fría durante 10 minutos.

Cubrimos un molde desmoldable con la lámina de pasta brisa, la pinchamos con un tenedor y por encima un papel de horno cubierto de legumbres secas. Así se le da peso a la masa y no se hincha ni encoge. La calentamos 10 minutos, retiramos las legumbres y calentamos durante 10 minutos más. Retiramos del horno y dejamos enfriar.

Mientras, en una sartén tostamos ligeramente las nueces a trocitos, con azúcar hasta que estén caramelizadas. Lo retiramos del fuego y dejamos enfriar.

En un bol batimos el queso con la mitad de la miel y le añadimos la nata ligeramente montada. Derretimos la gelatina escurrida en el microondas y la añadimos a esta mezcla.

Vertemos la mezcla del queso y la nata sobre la masa brisa, repartimos las nueces por encima y el resto de la miel.

Lo dejamos enfriar en la nevera un mínimo de dos horas antes de servir.

OBSERVACIONS
La gelatina la venen en làmines, però també en pols. També es pot usar aquesta última per fer la tarta.

OBSERVACIONES
La gelatina la venden en láminas, pero también en polvo. También se puede usar esta última para hacer la tarta.

IDEAL PER MENJAR...
És un postre o un berenar per a gent molt llaminera.

IDEAL PARA COMER...
Es un postre o una merienda para gente muy golosa.

Recepta trobada a: Directo al Paladar