lunes, 20 de junio de 2016

Macarrons de Sant Joan. Macarrones de San Juan.

Aquest postre és típic del dia de Sant Joan. És semblant a l'arrós amb llet, però amb una pasta especial. Aquí està la recepta:

Este postre es típico del día de San Juan. Es parecida al arroz con leche, pero con una pasta especial. Aquí está la receta:

INGREDIENTS
-1/2 kg de pasta de macarrons de Sant Joan
-2 litres de llet
-la pell de 2 llimons
-canyella, en branca i en pols
-300 g de sucre

INGREDIENTES
-1/2 kg de pasta de macarrones de San Juan
-2 litros de leche
-la piel de 2 limones
-canela en rama y en polvo
-300 g de azúcar

PREPARACIÓ
Bullim la llet amb la pell de llimó, el sucre i les branques de canyella. Hi afegim els macarrons quan arribi a ebullició. Els feim a foc baix fins que quedin fets segons les instruccions del paquet de pasta. Han de quedar un poc caldosos.

Quan estiguin, retirem la pell de llimó i les branques de canyella.

Ho repartim en tacetes individual o en una llauna gran. Per sobre hi posam canyella en pols.

PREPARACIÓN
Hervimos la leche con la piel de limón, el azúcar y las ramas de canela. Le añadimos los macarrones cuando lleque a ebullición. Los cocemos a fuego bajo hasta que queden hechos según las instrucciones del paquete de pasta. Tienen que quedar un poco caldosos.

Cuando estén, retiramos la piel de limón y las ramas de canela.

Lo repartimos en tacitas individuales o en una fuente grande. Por encima le ponemos canela en polvo.

OBSERVACIONS
La pasta utilitzada no són els típics macarrons en forma de tub, sinó unes tires rissades que en alguns paquets anomenen "Sopa Mafalda"

OBSERVACIONES
La pasta utilizada no son los típicos macarrones en forma de tubo, sino unas tiras rizadas que en algunos paquetes laman "Sopa Mafalda".

IDEAL PER MENJAR...
És un postre pensat per al dia de Sant Joan. S'ha de procurar consumir-se en un dia, o com a molt, dos.

IDEAL PARA COMER...
Es un postre pensado para el día de San Juan. Debe procurase consumir en un día o como mucho, dos.