miércoles, 29 de junio de 2016
Mini pizzas d'albergínia. Mini pizzas de berenjena.
Aquest entrant és molt fàcil de fer i té molt bon gust:
Este entrante es muy fácil de hacer y tiene muy buen gusto:
INGREDIENTS
-1 albergínia gran
-tomàquet triturat
-mitja ceba
-120 g de mozzarella
-oli, sal i pebra
INGREDIENTES
-1 berenjena grande
-tomate triturado
-media cebolla
-120 g de mozzarella
-aceite, sal y pimienta
PREPARACIÓ
Tallem l'albergína a trossos rodons amb un gruix d'aproximadament 1 cm. Les posem en una placa per al forn, sobre paper antiadherent. Hi posem sal, pebra i oli. Les escalfem al forn a 180ºC durant aproximadament 30 minuts.
Mentrestant, tallem la ceba a trossos petits. En una paella amb oli hi posam la ceba durant uns minuts. A continuació hi incorporem el tomàquet triturat, amb un poc de sal i pebra i ho sofregim durant aproximadament 10 minuts.
Retirem les albergínies del forn, les cobrim amb la salsa de tomàquet i per sobre hi posam la mozzarella tallada a trossets petits. Ho tornam a escalfar al forn durant 10-15 minuts.
PREPARACIÓN
Cortamos la berenjena a trozos redondos con un grosor de aproximadamente 1 cm. Las ponemos en una placa para el horno, sobre papel antiadherente. Le ponemos sal, pimienta y aceite. Las calentamos en el horno a 180ºC durante aproximadamente 30 minutos.
Mientras, cortamos la cebolla a trocitos pequeños. En una sartén con aceite le ponemos la cebolla durante unos minutos. A continuación le incorporamos el tomate triturado, con un poco de sal y pimienta y lo sofreímos durante aproximadamente 10 minutos.
Retiramos las berenjenas del horno, las cubrimos con la salsa de tomate y por encima le ponemos la mozzarella cortada a trocitos pequeños. Lo volvemos a calentar en el horno durante 10-15 minutos.
OBSERVACIONS
La base és d'albergínia. Per sobre hi podeu afegir altres ingredients que tingueu costum de posar a les altres pizzes.
OBSERVACIONES
La base es de berenjena. Por encima se le pueden añadir otros ingredientes que tengáis costumbre de poner a las otras pizzas.
IDEAL PER MENJAR...
Com a guarnició o per sopar.
IDEAL PARA COMER...
Como guarnición o para cenar.
Recepta trobada a: Directo al Paladar