miércoles, 8 de junio de 2016
Tarta de formatge amb tres ingredients. Tarta de queso con tres ingredientes.
Quan vaig veure aquesta recepta amb només tres ingredients, em vaig decidir a preparar-la.
Cuando vi esta receta con solo tres ingredientes, me decidí a prepararla.
INGREDIENTS
-120 g de formatge d'untar
-120 g de xocolata blanca
-3 ous
INGREDIENTES
-120 g de queso de untar
-120 g de chocolate blanco
-3 huevos
PREPARACIÓ
Necessitem un motlle desmoldable. L'engreixam amb mantequilla i per fora hi posam paper d'alumini per barrejar-lo el mínim amb aigua quan l'escalfem al bany maria.
Fonem al microones la xocolata a trossos. Cada 30 segons l'anam obrint i ho mesclam amb una espàtul·la, fins que estigui gairebé fos.
Separem el blanc del rovell dels ous. Batem les clares a punt de neu. Mesclem els rovells amb el formatge i a continuació hi incorporam la xocolata. Ho mesclam bé amb el túrmix.
Poc a poc, a la mescla de la xocolata hi incorporam les clares muntades, amb cura de que no baixin molt.
Aboquem tot al motlle i ho escalfam al bany maria al forn preescalfat a 170ºC. Passats 5 minuts baixam la temperatura a 160ºC i ho tenim aproximadament 15 minuts més o quan vegem que la tarta ha ha quallat.
PREPARACIÓN
Necesitamos un molde desmoldable. Lo engrasamos con mantequilla y por fuera le ponemos papel de aluminio para mezclarlo lo mínimo con el agua cuando lo calentemos al baño maría.
Fundimos en el microondas el chocolate a trozos. Cada 30 segundos lo vamos abriendo y los mezclamos con una espátula, hasta que esté casi fundido.
Separamos la clara con la yema de los huevos. Batimos las claras a punto de nieve. Mezclamos las yemas con el queso y a continuación incorporamos el chocolate. Lo mezclamos bien con el túrmix.
Poco a poco, a la mezcla del chocolate le incorporamos las claras montadas, con cuidado de que no bajen mucho.
Vertemos todo en el molde y lo calentamos al baño maría en el horno precalentado a 170ºC. Pasados 5 minutos bajamos la temperatura a 160ºC y lo tenemos aproximadamente 15 minutos o cuando veamos que la tarta ha cuajado.
OBSERVACIONS
Si aquesta tarta no té sucre és perquè la xocolata blanca ja li aporta la dolçor necessària.
OBSERVACIONES
Si esta tarta no tiene azúcar es porque el chocolate blanco ya le aporta el dulzor necesario.
IDEAL PER MENJAR...
Com a postre. Es pot acompanyar de xarop de xocolata o fruits del bosc.
IDEAL PARA COMER...
Como postre. Se puede acompañar de sirope de chocolate o frutos del bosque.
Recepta trobada a: Directo al Paladar