sábado, 23 de julio de 2016
Canelons d'espinacs i salsa de fruits secs. Canelones de espinacas y salsa de frutos secos.
Si vos agrada la pasta i els espinacs, aquesta és la recepta perfecte:
Si os gusta la pasta y las espinacas, esta es la receta perfecta:
INGREDIENTS
Per als canelons:
-21 plaques de canelons
-1200 g d'espinacs
-5 ous durs
-100 g de formatge ratllat
-80 g de mantequilla
-sal i pebra
-formatge per a gratinar
Per a la salsa:
-250 ml de llet
-24 avellanes
-24 ametlles
-4 nous pelades
-3 cullerades de salsa de tomàquet
-1 cullerada de farina
-sal i pebra
INGREDIENTES
Para los canelones:
-21 placas de canelones
-1200 g de espinacas
-5 huevos duros
-100 g de queso rallado
-80 g de mantequilla
-sal y pimienta
-queso para gratinar
Para la salsa:
-250 ml de leche
-24 avellanas
-24 almendras
-4 nueces peladas
-3 cucharadas de salsa de tomate
-1 cucharada de harina
-sal y pimienta
PREPARACIÓ
Bullim els espinacs el temps que sigui adequat, tant si són fresques com si són congelades. Una vegada cuites, les escorrim. Pelam els ous durs i els trituram. Ho mesclam amb els espinacs. Afegim la mantequilla i el formatge ratllat. Hi posam sal i pebra al gust i mesclam molt bé.
Preparem les plaques de canelons seguint les instruccions del paquet. Quan estiguin, les deixam secar el temps adequat i els omplim amb la mescla dels espinacs.
Preparam la salsa. Abans hem de picar les avellanes, les ametlles i les nous. Podem usar un morter o una picadora. En una paella hi posam un poc d'oli, hi afegim la salsa de tomàquet, la picada dels fruits secs, a continuació la farina, la sal, la pebra, sense deixar de remoure en cap moment. Hi incorporam la llet i removem fins que quedi una salsa espesa. Apagam el foc.
Aboquem la salsa sobre els canelons. A sobre hi posam formatge ratllat i gratinam al forn fins que el formatge estigui fos o daurat.
PREPARACIÓN
Hervimos las espinacas el tiempo que sea adecuado, tanto si son frescas como si son congeladas. Una vez cocidas, las escurrimos. Pelamos los huevos y los trituramos. Lo mezclamos con las espinacas. Añadimos la mantequilla y el queso rallado. Le ponemos sal y pimienta al gusto y mezclamos muy bien.
Preparamos las placas de canelones siguiendo las instrucciones del paquete. Cuando estén, las dejamos secar el tiempo adecuado y las rellenamos con la mezcla de las espinacas.
Preparamos la salsa. Antes tenemos que picar las avellanas, las almendras y las nueces. Podemos usar un mortero o una picadora. En una sartén ponemos un poco de aceite, añadimos la salsa de tomate, la picada de los frutos secos, a continuación la harina, la sal, la pimienta, sin dejar de remover en ningún momento. Le incorporamos la leche y removemos hasta que quede una salsa espesa. Apagamos el fuego.
Vertemos la salsa sobre los canelones. Por encima ponemos queso rallado y gratinamos en el horno hasta que el queso esté fundido o dorado.
OBSERVACIONS
Si en sobra, es pot congelar però sense la salsa.
OBSERVACIONES
Si sobra, se puede congelar pero sin la salsa.
IDEAL PER MENJAR...
Per un dinar, segur que agradarà a més d'un.
IDEAL PARA COMER...
Para una comida, seguro que gustará a más de uno.
Recepta trobada a: Directo al Paladar