lunes, 11 de julio de 2016

Quiche de salmó i all porro. Quiche de salmón y puerros.


Aquesta recepta quan la vaig veure em va semblar diferent de les altres quiches que he fet.

Esta receta cuando la vi me pareció diferente de otras quiches que he hecho.

INGREDIENTS
-1 làmina de pasta brisa
-2 alls porros
-100 g d'espinacs
-250 g de salmó fresc o congelat
-150 ml de llet
-100 ml de nata líquida
-3 ous
-sal, pebra, nou moscada i oli

INGREDIENTES
-1 lámina de pasta brisa
-2 puerros
-100 g de espinacas
-250 g de salmón fresco o congelado
-150 ml de leche
-100 ml de nata líquida
-3 huevos
-sal, pimienta, nuez moscada y aceite

PREPARACIÓ
Posem la massa en un motlle desmoldable, sobre paper de forn. La pinzellam amb ou batut i la punxem amb una forqueta. La cobrim amb un altre paper de forn amb llegums secs per damuns. La posem a escalfar al forn preescalfat a 160ºC durant 30 minuts. Retiram els llegums i el paper i tenim la pasta 3 o 4 minuts més al forn.

Mentrestant preparem el farcit. Tallam els alls porros i els espinacs a trossos petits. Posam un poc d'oli a una paella i quan estigui calent hi afegim l'all porro i un poc de sal. Ho tenim sofregint fins que estigui tendre. A continuación hi afegim els espinacs i les tenim 3 o 4 minuts, fins que estiguin tendres. Ho treiem de la paella i ho escorrim amb un colador.

En un bol batem els ous, hi afegim la nata, la llet, la sal i la nou moscada. Seguim batent fins que quedi integrat. Repartim els alls porros i els espinacs, ho mesclam bé i hi incorporam el salmó tallat a quadradets. Ho aboquem tot sobre la massa de la quiche i ho tenim escalfant al forn preesacfat a 180ºC durant 25-30 minuts o fins que hagi quallat i el salmó estigui cuit.

PREPARACIÓN
Ponemos la masa en un molde desmoldable, sobre papel de horno. La pincelamos con huevo batido y la pinchamos con un tenedor. La cubrimos con otro papel de horno con legumbres secas por encima. La ponemos a calentar en el horno precalentado a 160ºC durante 30 minutos. Retiramos las legumbres y el papel y tenemos la pasta 3 o 4 minutos más en el horno.

Mientras, preparamos el relleno. Cortamos los puerros y las espinacas a trozos pequeños. Ponemos un poco de aceite en una sartén y cuando esté caliente le añadimos el puerro y un poco de sal. Lo tenemos sofriendo hasta que esté tierno. A continuación les añadimos las espinacas y las tenemos 3 o 4 minutos, hasta que estén tiernas. Lo sacamos de la sartén y lo escurrimos con un colador.

En un bol batimos los huevos, le añadimos la nata, la leche, la sal y la nuez moscada. Seguimos batiendo hasta que quede integrado. Repartimos los puerros y las espinacas, lo mezclamos bien y le incorporamos el salmón cortado a cuadraditos. Lo vertemos todo sobre la masa de la quiche y lo tenemos calentando en el horno precalentado a 180ºC durante 25-30 minutos o hasta que haya cuajado y el salmón esté cocido.

OBSERVACIONS
Convé que el salmó estigui cru quan el posem a la quiche. En cas de que sigui fumat, convé anar vigilant de no cremar-se, ja que els talls són molt més fins.

OBSERVACIONES
Conviene que el salmón esté crudo cuando lo pongamos en la quiche. En caso de que sea ahumado, conviene ir vigilando de lo quemarlo, ya que las lonchas son mucho más finas.

IDEAL PER MENJAR...
Per sopar, acompanyat d'una amanida.

IDEAL PARA COMER...
Para cenar, acompañado de una ensalada.

Recepta trobada a: Directo al Paladar