martes, 26 de julio de 2016

Galetes de xocolata i avellanes. Galletas de chocolate y avellanas.


Aquestes galetes vos recordaran a les clàssiques "cookies". Aquí teniu la recepta:

Estas galletas os recordarán a las clásicas "cookies". aquí tenéis la receta:

INGREDIENTS
-1 blanc d'ou
-100 g de sucre
-1 sobre de sucre avainillat (1 cullerada)
-1 punteta de sal
-70 g d'avellana mòlta
-40 g de farina
-50 g de perletes de xocolata

INGREDIENTES
-1 clara de huevo
-100 g de azúcar
-1 sobre de azúcar avainillado (1 cucharada)
-1 pizca de sal
-70 g de avellana molida
-40 g de harina
-50 g de perlitas de chocolate

PREPARACIÓ
Preescalfam el forn a 180ºC i cobrim una o dues plaques de forn (dependrà de la mida).

En un bol posam la clara d'ou amb el sucre i el sucre avainillat. Batem bé amb varetes manuals. Hi afegim la sal i l'avellana mòlta. Mesclam molt bé. Hi afegim la farina. Si la massa comença a espesir, en lloc de varetes podem usar una espátula. Per últim, hi afegim les perletes de xocolata.

Feim boletes petites, de la mida d'una nou. Quan estigui a la placa, les aixafem un poc per que quedin planes. Les escalfam al forn durant 10-15 minuts o fins que estiguin cuites. S'ha d'anar en compte de que no es cremin.

PREPARACIÓN
Precalentamos el horno a 180ºC y cubrimos una o dos placas de horno (dependerá del tamaño).

En un bol ponemos la clara de huevo con el azúcar y el azúcar avainillado. Batimos bien con varillas manuales. Le añadimos la sal y la avellana molida. Mezclamos muy bien. Le añadimos la harina. Si la masa empieza a espesar, en lugar de varillas podemos usar una espátula. Por último, le añadimos las perlitas de chocolate.

Hacemos bolitas pequeñas, del tamaño de una nuez. Cuando esté en la placa, las aplastamos un poco para que queden planas. Las calentamos en el horno durante 10-15 minutos o hasta que estén cocidas. Se debe ir con cuidado de que no se quemen.

OBSERVACIONS
Com només s'utilitza el blanc de l'ou, aquesta recepta va perfecte si heu fet algun plat on només feia falta el rovell.

OBSERVACIONES
Como solo se utiliza la clara de huevo, esta receta va perfecta si habéis hecho algún plato donde solo hacía falta la yema.

IDEAL PER MENJAR...
Com a postre o per berenar, vos resultaran dolces i de molt bon sabor.

IDEAL PARA COMER...
Como postre o para merendar, os resultarán dulces y de muy buen sabor.

Recepta trobada a: Directo al Paladar