viernes, 29 de julio de 2016
Rollets de carbassó amb espinacs i formatge de cabra. Rollitos de calabacín con espinacas y queso de cabra.
La presentació d'aquest entrant em va semblar original, i em vaig decidir a fer-la:
La presentación de este entrante me pareció original, y me decidí a hacerla.
INGREDIENTS
-1 carbassó gran o 2 petits
-40 g de formatge de cabra
-espinacs frescs o congelats
-farigola
-suc de llimó
-oli, sal i pebra
INGREDIENTES
-1 calabacín grande o 2 pequeños
-40 g de queso de cabra
-espinacas frescas o congeladas
-tomillo
-zumo de limón
-aceite, sal y pimienta
PREPARACIÓ
Tallem fins els espinacs. Els posam a bullir el temps que indiqui el paquet, en cas de que siguin congelats o fins que estiguin tendres, en cas de que siguin frescs.
Rentam i sequem el carbassó. Tallam a les puntes i amb un ganivet o una mandolina, tallam longitudinalment de manera que quedin làmines fines de menys de 0,5 cm. Les pinzellam amb oli d'oliva i les passam per una planxa, 5 minuts per cada costat, fins que veiem que estigui tendre. Hi posam sal i pebra, i també un poc de farigola.
En un bol hi posam el formatge de cabra, ho mesclam amb el suc de llimó i pebra negra. Ho mesclam amb els espinacs, que ja hauran refedat.
Agafam una cullerada de la mescla, la posem sobre una làmina de carbassó i l'enrotllam. Fem el mateix amb totes les làmines de carbassó.
Ho podem posar en una llauna per al forn i escalfar-ho un poc abans de servir.
PREPARACIÓN
Cortamos finas las espinacas. Las ponemos a hervir el tiempo que indique el paquete, en caso de que sean congelados o hasta que estén tiernas, en caso de que sean frescas.
Lavamos y secamos el calabacín. Cortamos las puntas y con un cuchillo o una mandolina, cortamos longitudinalmente de manera que queden láminas finas de menos de 0,5 cm. Las pincelamos con aceite de oliva y las pasamos por una plancha 5 minutos por cada lado, hasta que veamos que esté tierno. Lo salpimentamos, y también ponemos un poco de tomillo.
En un bol ponemos el queso de cabra, lo mezclamos con el zumo de limón y pimienta negra. Lo mezclamos con las espincas, que ya se habrán enfriado.
Cogemos una cucharada de la mezcla, la ponemos sobre una lámina de calabacín y la enrollamos. Hacemos lo mismo con todas las láminas de calabacín.
Lo podemos poner en una placa para el horno y calentarlo un poco antes de servir.
OBSERVACIONS
Es pot afegir albahaca en fulles o enrotllar-ho amb els espinacs per separat.
OBSERVACIONES
Se puede añadir albahaca en hojas o enrollarlo con las espinacas por separado.
IDEAL PER MENJAR...
Pot ser la guarnició perfecta per un plat de carn.
IDEAL PARA COMER...
Puede ser la guarnición perfecta para un plato de carne.
Recepta trobada a: Directo al Paladar