lunes, 1 de agosto de 2016

Coca de mel i nous. Cake de miel y nueces.


Aquesta coca és molt suau. Segur que si la feis vos la acabareu de seguida:

Esta cake es muy suave. Seguro que si la hacéis os la terminareis enseguida:

INGREDIENTS
-130 g de mantequilla
-120 g de sucre
-3 ous
-2 cullerades de mel
-170 g de farina
-1 sobre de llevadura
-130 g de nous trossejades

INGREDIENTES
-130 g de mantequilla
-120 g de azúcar
-3 huevos
-2 cucharadas de miel
-170 g de harina
-1 sobre de levadura
-130 g de nueces troceadas

PREPARACIÓ
Posam la mantequilla i el sucre en un bol i batem amb varetes elèctriques fins que el sucre s'hagi dissolt i tinguem una crema suau. Anem afegint els ous poc a poc i un a un sense deixar de batre. A continuació hi incorporam la mel. Després afegim la farina tamisada juntament amb la llevadura. Per últim hi incorporam les nous i removem amb una espátula.

Aboquem la mescla en un motlle de plum cake engreixat amb mantequilla i ho fiquem dins el forn preescalfat a 170ºC durant aproximadament 40 minuts o quan en punxar amb un escuradents aquest surti net. Abans de desmotllar, deixem refredar uns minuts.

PREPARACIÓN
Ponemos la mantequilla y el azúcar en un bol y batimos con varillas eléctricas hasta que el azúcar se haya disuelto y tengamos una crema suave. Vamos añadiendo los huevos poco a poco y uno a uno sin dejar de batir. A continuación le incorporamos la miel. Después añadimos la harina tamizada juntamente con la levadura. Por último le incorporamos las nueces y removemos con una espátula.

Vertemos la mezcla en un molde de plum cake engrasado con mantequilla y lo metemos dentro del horno precalentado a 170ºC durante aproximadamente 40 minutos o cuando al pinchar con un palillo éste salga limpio. Antes de desmoldar, dejamos enfriar unos minutos.

OBSERVACIONS
Per als adults, si s'afegeix brandy pot donar-li un sabor més intens. Si no, ja queda una coca dolça i suau.

OBSERVACIONES
Para los adultos, si se añade brandy puede darle un sabor más intenso. Si no, ya queda una cake dulce y suave.

IDEAL PER MENJAR...
Per esmorzar o berenar, acompanyat d'un got de llet.

IDEAL PARA COMER...
Para desayunar o merendar, acompañado de un vaso de leche.

Recepta trobada a: Directo al Paladar