miércoles, 31 de agosto de 2016

Tarta tres xocolates. Tarta tres chocolates.


Realment aquesta recepta fa molta gola. Si vos agrada tot tipus de xocolata, no perdeu la ocasió de fer-la:

Realmente esta receta apetece mucho. Si os gustan todos los tipos de chocolate, no perdáis la ocasión de hacerla:

INGREDIENTS
Per a la base:
-200 g de galetes maria
-100 g de mantequilla

Per a la capa de xocolata negra:
-150 g de xocolata negra per fondre
-200 ml de nata líquida per muntar
-200 ml de llet
-1 sobre de "cuajada"

Per a la capa de xocolata amb llet:
-150 g de xocolata amb llet per fondre
-200 ml de nata líquida per muntar
-200 ml de llet
-1 sobre de "cuajada"

Per a la capa de xocolata blanca:
-150 g de xocolata blanca per fondre
-200 ml de nata líquida per muntar
-200 ml de llet
-1 sobre de "cuajada"

INGREDIENTES
Para la base:
-200 g de galletas maría
-100 g de mantequilla

Para la capa de chocolate negro:
-150 g de chocolate negro para fundir
-200 ml de nata líquida para montar
-200 ml de leche
-1 sobre de cuajada

Para la capa de chocolate con leche:
-150 g de chocolate con leche para fundir
-200 ml de nata líquida para montar
-200 ml de leche
-1 sobre de cuajada

Para la capa de chocolate blanco:
-150 g de chocolate blanco para fundir
-200 ml de nata líquida para montar
-200 ml de leche
-1 sobre de cuajada

PREPARACIÓ
Comencem preparant la base de galeta. Trituram les galetes amb una picadora o robot de cuina. Les mesclem amb la mantequilla fosa. Ha de quedar una pasta homogènia. Cobrim la base d'un motlle desmoldable.

Preparem la capa de xocolata negra. En una perola hi mesclam la nata, la llet, el sobre per cuallar i la xocolata tallada a trossos. Ho escalfem al fogó i quan estigui bullint ho aboquem sobre la base de galeta. Ho deixem refredar. Si ho deixam dins la nevera solidificarà abans.

Una vegada fred, repetim la operación amb la xocolata amb llet per fer la segona capa. Quan hagi refredat, fem el mateix amb la capa de xocolata blanca.

Deixem refredar. Podem decorar amb perletes de xocolata.

PREPARACIÓN
Empezamos preparando la base de galleta. Trituramos las galletas con una picadora o robot de cocina. Las mezclamos con la mantequilla fundida. Tiene que quedar una pasta homogénea. Cubrimos la base de un molde desmoldable.

Preparamos la capa de chocolate negro. En un cazo mezclamos la nata, la leche, el sobre para cuajar y el chocolate cortado a trozos. Lo calentamos en el fogón y cuando esté hirviendo lo vertemos sobre la base de galleta. Lo dejamos enfriar. Si lo dejamos dentro de la nevera solidificará antes.

Una vez frío, repetimos la operación con el chocolate con leche para hacer la segunda capa. Cuando se haya enfriado, hacemos lo mismo con la capa de chocolate blanco.

Dejamos enfriar. Podemos decorar con perlitas de chocolate.

OBSERVACIONS
Els sobres de "cuajada" els venen als supermercats, fan la funció de solidificar la mescla en poc temps sense necessitat d'escalfar al forn.

OBSERVACIONES
Los sobres de cuajada los venden en los supermercados, hacen la función de solidificar la mezcla sin necesidad de calentarlo en el horno.

IDEAL PER MENJAR...
És un postre molt dens. Si en sobra, es pot tallar a trossos i congelar-ho per un altre dia.

IDEAL PARA COMER...
Es un postre muy denso. Si sobra, se puede cortar a trozos y congelarlo para otro día.

Recepta trobada a: Directo al Paladar