lunes, 22 de agosto de 2016
Amanida de salmó. Ensalada de salmón.
El salmó fumat té moltes combinacions a l'hora de menjar-lo, com és el cas d'aquesta amanida.
El salmón ahumado tiene muchas combinaciones a la hora de comerlo, como es el caso de esta ensalada.
INGREDIENTS
Per a l'amanida:
-2 cabdells de lletuga
-200 g de salmó fumat
-crostons de pa frit
Per a la salsa:
-2 cullerades de maionesa
-3 cullerades de nata líquida
-50 g de formatge blau
INGREDIENTES
Para la ensalada:
-2 cogollos de lechuga
-200 g de salmón ahumado
-picatostes
Para la salsa:
-2 cucharadas de mayonesa
-3 cucharadas de nata líquida
-50 g de queso azul
PREPARACIÓ
Podem començar fent la salsa. En un got alt per al túrmix mesclem bé els ingredients fins obtener una crema homogènia. Guardam a la nevera.
Mentrestant preparem l'amanida. Tallem els cabdells en quatre trossos i els posem en un plat per servir. Per damunt hi posam el salmó tallat a trossos, de manera que ho cobreixi. Hi afegim els crostons de pa i just abans de servir hi posam la salsa freda.
PREPARACIÓN
Podemos empezar haciendo la salsa. En un vaso alto para túrmix mezclamos bien los ingredientes hasta obtener una crema homogénea. Guardamos en la nevera.
Mientras preparamos la ensalada. Cortamos los cogollos en cuatro trozos y los ponemos en un plato para servir. Por encima le ponemos el salmón cortado a trozos, de manera que lo cubra. Le añadimos los picatostes y justo antes de servir le ponemos la salsa fría.
OBSERVACIONS
El salmó, en lloc de fumat es pot comprar en cru i coure'l amb salsa de soja abans de començar a fer l'amanida.
OBSERVACIONES
El salmón, en lugar de ahumado se puede comprar crudo y cocerlo con salsa de soja antes de empezar a hacer la ensalada.
IDEAL PER MENJAR...
Com a sopar o de guarnició per algun dinar.
IDEAL PARA COMER...
Como cena o de guarnición para alguna comida.
Recepta trobada a: Directo al Paladar