miércoles, 20 de julio de 2016
Estrella de pasta de full i crema de xocolata. Estrella de hojaldre y crema de chocolate.
És una recepta molt fàcil de fer, a més de ser molt vistosa:
Es una receta muy fácil de hacer, además de ser muy vistosa:
INGREDIENTS
-2 làmines rodones de pasta de full
-crema de cacau i avellanes
-1 clara d'ou
INGREDIENTES
-2 láminas redondas de pasta de hojaldre
-crema de cacao y avellanas
-1 clara de huevo
PREPARACIÓ
Posam una de les làmines de pasta de full sobre un paper de forn. La untam amb tota la crema de cacau i avellanes, sense que arribi als cantons. Per sobre la tapam amb l'altra làmina, de manera que els costats coincideixin. Els juntam. Al centre hi posam un got, de manera que quedi un cercle marcat.
Amb un ganivet fem 16 talls en direcció radial, des de la marca del cercle fins al cantó. Poc a poc, anem doblegant cadascun d'aquestes solapes, una cap a l'esquerra, l'altra cap a la dreta, i així successivament.
Batem la clara d'ou i pinzellam sobre la superfície de la pasta de full. Ho posam a escalfar al forn a 200ºC durant 20 minuts o fins que veiem que quedi ben daurat.
PREPARACIÓN
Ponemos una de las láminas de hojaldre sobre un papel de horno. La untamos con toda la crema de cacao y avellanas, sin que llegue a los bordes. Por encima la tapamos con la otra lámina, de forma que los bordes coincidan. Los juntamos. En el centro ponemos un vaso, de forma que quede un círculo marcado.
Con un cuchillo hacemos 16 cortes en dirección radial, desde la marca del círculo hasta el borde. Poco a poco, vamos doblando cada una de estas solapas, una hacia la izquierda, la otra hacia la derecha, y así sucesivamente.
Batimos la clara de huevo y pincelamos sobre la superficie del hojaldre. Lo ponemos a calentar en el horno a 200ºC durante 20 minutos o hasta que veamos que quede bien dorado.
OBSERVACIONS
La forma de l'estrella pot ser de més tipus: doblegar-la dues vegades, tres, afegir altres ingredients decoratius... Es pot probar i segur que queda molt bé.
OBSERVACIONES
La forma de la estrella puede ser de más tipos: doblarla dos veces, tres, añadir otros ingredientes decorativos... Se puede probar y seguro que queda muy bien.
IDEAL PER MENJAR...
Per berenar, acompanyada d'un got de llet on banyar.
IDEAL PARA COMER...
Para merendar, acompañada de un vaso de leche donde mojar.
Recepta trobada a: Directo al Paladar