jueves, 14 de julio de 2016

Strudel de poma i xocolata. Strudel de manzana y chocolate.


Si vos voleu lluir amb un bon postre, amb aquesta tarta en podeu tenir la ocasió:

Si os queréis lucir con un buen postre, con esta tarta podréis tener la ocasión:

INGREDIENTS
-1 làmina de pasta de full rectangular
-4 pomes
-100 g de perletes de xocolata
-80 g de mantequilla
-100 g de sucre

INGREDIENTES
-1 lámina de hojaldre rectangular
-4 manzanas
-100 g de perlitas de chocolate
-80 g de mantequilla
-100 g de azúcar

PREPARACIÓ
Preescalfam el forn a 180ºC. Mentrestant, pelam les pomes i les partim a trossos que no siguin gaire fins. Posam una paella al foc amb 20 g de mantequilla i saltam els trossos de poma. Afegim a continuació 80 g de sucre i ho deixam durant 5 minuts fins que estiguin lleugerament caramelitzats. Retiram del foc.

Fonem la resta de la mantequilla al micrones. Extenem la pasta de full sobre paper de forn i amb un pinzell hi escampam part de la mantequilla. Per sobre hi posam les pomes i escampam les perletes de xocolata per damunt. Enrotllam la pasta de full com si fos un braç de gitano. Per damunt hi pinzellam la resta de la mantequilla i hi escampam els 20 g de sucre que ens quedaven.

Ho escalfam al forn durant 25 minuts o quan veiem que la pasta estigui daurada.

PREPARACIÓN
Precalentamos el horno a 180ºC. Mientras, pelamos las manzanas y las partimos en trozos que no sean demasiado finos. Ponemos una sartén en el fuego con 20 g de mantequilla y salteamos los trozos de manzana. Añadimos a continuación 80 g de azúcar y lo dejamos durante 5 minutos hasta que estén ligeramente caramelizados. Retiramos del fuego.

Fundimos el resto de la mantequilla en el microondas. Extendemos la pasta de hojaldre sobre papel de horno y con un pincel repartimos parte de la mantequilla. Por encima ponemos las manzanas y las perlitas de chocolate por encima. Enrollamos el hojaldre como si fuese un brazo de gitano. Por encima lo pincelamos con el resto de la mantequilla y espolvoreamos los 20 g de azúcar que nos quedaban.

Lo calentamos en el horno durante 25 minutos o cuando veamos que la pasta esté dorada.

OBSERVACIONS
A la recepta original, en lloc de pasta de full, recomanaven làmines de massa filo, però com no en vaig trobar, l'he canviat.

OBSERVACIONES
En la receta original, en lugar de pasta de hojaldre, recomendaban láminas de masa filo, pero como no encontré, la he cambiado.

IDEAL PER MENJAR...
Pot ser un postre perfecte, que conté fruita i xocolata.

IDEAL PARA COMER...
Puede ser un postre perfecto, que contiene fruta y chocolate.

Recepta trobada a: Directo al Paladar