domingo, 18 de septiembre de 2016

Magdalenes de mel. Magdalenas de miel.


Quan vaig trobar aquesta recepta, no vaig dubtar en fer-la. Fins i tot explica com fer que surtin ben pujades.

Cuando encontré esta receta, no dudé en hacerla. Hasta explica como hacer que salgan muy montadas.

INGREDIENTS
-170 g de sucre, i un poc més per posar a sobre
-2 ous
-110 g d'oli
-190 g de farina
-1 sobre de llevat
-125 ml de llet
-35 g de mel
-una punteta de sal

INGREDIENTES
-170 g de azúcar, y un poco más para espolvorear
-2 huevos
-110 g de aceite
-190 g de harina
-1 sobre de levadura
-125 ml de leche
-35 g de miel
-una pizca de sal

PREPARACIÓ
Batem amb unes varetes en un bol els ous amb el sucre. Ho feim ràpidament fins que la mescla blanquegi i augmenti el volum.

Hi afegim l'oli i la mel i seguim batent fins que quedi una mescla homogènia. A continuació hi afegim la farina i la llevadura tamisada amb la sal. Batem fins que estigui  tot ben integrat. En darrer lloc hi incorporam la llet i batem bé per que no quedin grums.

Tapam el bol amb film transparent i ho tenim a la nevera dues hores com a mínim.

Passat aquest temps preescalfam el forn a 250ºC amunt i avall sense aire. Posem la massa de magdalenes dintre del paper rissat en un motlle de cupcakes. No ho omplim del tot. Per sobre hi escampam sucre.

Posem el motlle al forn i baixam la temperatura fins a 210ºC. Ho escalfam durant 18-19 minuts o quan vegem que estiguin fetes.

Una vegada cuites, les deixem dintre de la safata per temperar-les. Passat un temps, les deixem sobre una reixeta per que es refredin.

PREPARACIÓN
Batimos con unas varillas en un bol los huevos con el azúcar. Lo hacemos rápidamente hasta que la mezcla blanquee y aumente el volumen.

Le añadimos el aceite y la miel y seguimos batiendo hasta que quede una mezcla homogénea. A continuación le añadimos la harina y la levadura tamizada con la sal. Batimos hasta que esté todo bien integrado. En último lugar le incorporamos la leche y batimos bien para que no queden grumos.

Tapamos el bol con film transparente y lo tenemos en la nevera dos horas como mínimo.

Pasado este tiempo precalentamos el horno a 250ºC arriba y abajo sin aire. Ponemos la masa de magdalenas dentro de papel rizado en un molde de cupcakes. No lo llenamos del todo. Por encima espolvoreamos azúcar.

Ponemos el molde en el horno y bajamos la temperatura hasta 210ºC. Lo calentamos durante 18-19 minutos o cuando veamos que estén hechas.

Una vez cocidas, las dejamos dentro de la bandeja para temperarlas. Pasado un tiempo, las dejamos sobre una rejilla para que se enfríen.

OBSERVACIONS
El forn ha d'estar així de calent abans de posar les magdalenes. D'aquesta manera quedaran més pujades.

OBSERVACIONES
El horno tiene que estar así de caliente antes de poner las magdalenas. De este modo quedarán más subidas.

IDEAL PER MENJAR...
Com a esmorzar o berenar, acompanyat d'un got de llet o café.

IDEAL PARA COMER...
Como desayuno o merienda, acompañado de un vaso de leche o café.

Recepta trobada a: Manzana&Canela