viernes, 30 de septiembre de 2016

Brownie de xocolata i avellanes. Brownie de chocolate y avellanas.


Aquest brownie, en lloc de tenir ametlles o nous cenceres, conté crema de cacau i avellanes.

Este brownie, en lugar de tener almendras o nueces enteras, contiene crema de cacao y avellanas.

INGREDIENTS
-125 g de farina
-una punteta de sal
-3 ous
-250 g de crema de cacau i avellanes
-125 g de sucre moreno
-1/4 culleradeta d'aroma de vainilla
-125 g de mantequilla

INGREDIENTES
-125 g de harina
-una pizca de sal
-3 huevos
-250 g de crema de cacao y avellanas
-125 g de azúcar moreno
-1/4 cucharada de aroma de vainilla
-125 g de mantequilla

PREPARACIÓ
Derretim la mantequilla en una perola o al micrones sense que arribi a bullir. Mentre la deixem refredar, en un bol batem els ous, el sucre, la crema de cacau i avellanes i l'aroma de vainilla, fins que estigui tot ben mesclat. A continuació, poc a poc anem posant la farina amb la sal i la mantequilla, sense deixar de batre.

En un motlle quadrat, sobre un paper de forn hi aboquem la massa. Ho tenim al forn preescalfat a 170ºC durant aproximadament 30 minuts o fins que en punxar amb un escuradents aquest surti net.

PREPARACIÓN
Derretimos la mantequilla en un cazo o en el microondas sin que llegue a hervir. Mientras la dejamos enfriar, en un bol batimos los huevos, el azúcar, la crema de cacao y avellanas y el aroma de vainilla, hasta que esté todo bien mezclado. A continuación, poco a poco vamos poniendo la harina con la sal y la mantequilla, sin dejar de batir.

En un molde cuadrado, sobre un papel de horno vertemos la masa. Lo tenemos en el horno precalentado a 170ºC durante aproximadamente 30 minutos o hasta que al pinchar con un palillo éste salga limpio.

OBSERVACIONS
Com el brownie no porta llevat, és més baixa i més espessa que un bescuit de xocolata normal.

OBSERVACIONES
Como el brownie no lleva levadura, es más bajo y más espeso que un bizcocho de chocolate normal.

IDEAL PER MENJAR...
Com a postre, i si s'acompanya de gelat de vainilla, millor. Això sí, si es vol fer règim, no és la postre més adequada.

IDEAL PARA COMER...
Como postre, y si se acompaña de helado de vainilla, mejor. Eso sí, si se quiere hacer régimen, no es el postre más adecuado.

Recepta trobada a: Directo al Paladar