martes, 27 de septiembre de 2016
Quiche de tonyina i olives. Quiche de atún con aceitunas.
M'agraden molt les quiches i hi ha moltes varietats. En aquesta l'ingredient principal és la tonyina.
Me gustan mucho las quiches y hay muchas variedades. En esta el ingrediente principal es el atún.
INGREDIENTS
-1 làmina de pasta brisa
-100 g de formatge emmental ratllat
-150 g d'olives verdes sense pinyol
-4 ous
-200 g de nata per cuinar
-200 g de tonyina al natural escorreguda
INGREDIENTES
-1 lámina de pasta brisa
-100 g de queso emmental rallado
-150 g de aceitunas verdes sin hueso
-4 huevos
-200 g de nata para cocinar
-200 g de atún al natural escurrido
PREPARACIÓ
Posem la massa sobre paper de forn dintre d'un motlle desmoldable. Podem picar amb una forqueta per que després no s'infli.
Picam les olives. Les mesclam amb formatge ratllat. En un bol mesclam els ous, la nata i posteriorment hi afegim la tonyina amb tot el líquid escorregut. Hi incorporam la mescla d'olives i formatge ratllat. Aboquem la mescla sobre la pasta brisa i escalfam al forn durant aproximadament 30 minuts o fins que la pasta estigui daurada.
PREPARACIÓN
Ponemos la masa sobre papel de horno dentro de un molde desmoldable. Podemos pinchar con un tenedor para que después no se hinche.
Picamos las aceitunas. Las mezclamos con queso rallado. En un bol mezclamos los huevos, la nata y posteriormente añadimos el atún con todo el líquido escurrido. Le incorporamos la mezcla de aceitunas y queso rallado. Vertemos la mezcla sobre la pasta brisa y calentamos el horno durante aproximadamente 30 minutos o hasta que la pasta esté dorada.
OBSERVACIONS
La pasta la vaig comprar, però també es pot preparar si la sabeu fer o la teniu en alguna recepta.
OBSERVACIONES
La pasta la compré, pero también se puede preparar si la sabéis hacer o la tenéis en alguna receta.
IDEAL PER MENJAR...
Com a sopar, acompanyat d'una amanida.
IDEAL PARA COMER...
Para cenar, acompañado de una ensalada.
Recepta trobada a: Directo al Paladar