lunes, 3 de octubre de 2016
Sopa de croquetes. Sopa de croquetas.
Vaig comprar un llibre de receptes infantils de Ferran Adrià i em vaig trobar aquesta recepta, que té els ingredients de les croquetes, però en forma líquida.
Compré un libro de recetas infantiles de Ferran Adrià y me encontré con esta receta, que tiene los ingredientes de las croquetas, pero en forma líquida.
INGREDIENTS
-70 g de mantequilla
-150 g de pernil salat
-70 g de farina
-400 g de llet
-1 litre de brou de pollastre o pernil
-crostons de pa
INGREDIENTES
-70 g de mantequilla
-150 g de jamón serrano
-70 h de harina
-400 g de leche
-1 litro de caldo de pollo o jamón
-picatostes
PREPARACIÓ
En una perola escalfam la llet a foc lent. Mentrestant, en una olla un poc més gran fonem la mantequilla amb el pernil tallat a trocets petits. Quan estigui fosa la mantequilla, hi afegim la farina, fins que quedi mesclat de manera homogènia. A continuació hi posam la llet i remenam fins que estigui un poc més espessa.
Hi afegim el brou i ho escalfam fins que estigui bullint. Anem remenant de tant en tant per què no s'aferri.
Servim fred o calent, acompanyat de crostons de pa.
PREPARACIÓN
En un cazo calentamos la leche a fuego lento. Mientras, en una olla un poco más grande fundimos la mantequilla con el jamón cortado a trocitos pequeños. Cuando esté fundida la mantequilla, le añadimos la harina, hasta que quede mezclado de forma homogénea. A continuación le ponemos la leche y removemos hasta que esté un poco más espesa.
Le añadimos el caldo y lo calentamos hasta que esté hirviendo. Vamos removiendo de vez en cuando para que no se pegue.
Servimos frío o caliente, acompañado de picatostes.
OBSERVACIONS
Si veiem que està massa espès, hi podem afegir més llet o més brou.
OBSERVACIONES
Si vemos que está demasiado espeso, le podemos añadir más leche o más caldo.
IDEAL PER MENJAR...
Com a entrant o primer plat. En cas de fer-lo calent, en hivern anirà molt bé.
IDEAL PARA COMER...
Como entrante o primer plato. En caso de hacerlo caliente, en invierno irá muy bien.
Recepta trobada a: Te cuento en la cocina. Ferran Adrià