sábado, 15 de octubre de 2016

Entrepà de calamars. Bocata de calamares.


Hi ha un plat que a Madrid és molt típic, i l'altre dia vaig trobar la recepta d'aquest entrepà de calamars a la romana.

Hay un plato que en Madrid es muy típico, y el otro día encontré la receta de este bocadillo de calamares a la romana.

INGREDIENTS
-calamars a la romana
-oli per fregir
-maionesa
-alfàbrega picada
-panets per fer entrepans

INGREDIENTES
-calamares a la romana
-aceite para freír
-mayonesa
-albahaca picada
-panecillos para hacer bocatas

PREPARACIÓ
En una paella posam un poc d'oli i fregim els calamars a la romana, fem que l'arrebossat estigui rostit.

Partim el panet per a l'entrepà, untam amunt i avall amb maionesa i hi posam un poc d'alfàbrega.

Hi posam els calamars, i queda llest per menjar.

PREPARACIÓN
En una sartén ponemos un poco de aceite y freímos los calamares a la romana, hacemos que el rebozado esté crujiente.

Partimos el panecillo para el bocadillo, untamos arriba y abajo con mayonesa y le ponemos un poco de albahaca.

Le ponemos los calamares y queda listo para comer.

OBSERVACIONS
Els calamars a la romana es poden fer arrebossant amb farina o comprar-los congelats. En el darrer cas, assegurar-se de que sigui una bona marca.

A la maionesa també se li pot afegir un poc d'all per donar-li gust.

OBSERVACIONES
Los calamares a la romana se pueden hacer rebozando con harina o comprarlos congelados. En el último caso, asegurarse de que sea una buena marca.

IDEAL PER MENJAR...
A Madrid s'ho mengen com a tapa, i pot ser un bon sopar.

IDEAL PARA COMER...
En Madrid se lo comen como tapa, y puede ser una buena cena.

Recepta trobada a: Chismes y Cacharros