domingo, 9 de octubre de 2016
Pitera de pollastre farcida. Pechuga de pollo rellena.
El pollastre es pot preparar de moltes maneres, i vaig trobar l'enllaç a aquesta recepta que pot ser un bon dinar.
El pollo se puede preparar de muchas maneras, y encontré el enlace a esta receta que puede ser una buena comida.
INGREDIENTS
-2 o 3 piteres de pollastre cenceres
-2 o 3 talls fins de pernil dolç
-formatge tipus "mozzarella" tallat fi
-3 pastanagues talladles a trossos
-1 ceba tallada a trocets petits
-1 got de vi blanc
-200 ml de nata líquida per cuinar
-una pastilla de brou de carn o pollastre diluït en un got d'aigua
-oli, sal i pebra
INGREDIENTES
-2 o 3 pechugas de pollo enteras
-2 o 3 lonchas de jamón york
-queso tipo "mozzarella" cortado en lonchas
-3 zanahorias cortadas a trozos
-1 cebolla cortada a trocitos pequeños
-1 vaso de vino blanco
-200 ml de nata líquida para cocinar
-una pastilla de caldo de carne o pollo diluido en un vaso de agua
-aceite, sal y pimienta
PREPARACIÓ
Tallam les piteres de manera que quedi un filet gran. Per damunt de cadascuna hi posam el pernil i a sobre el formatge. Hi posam sal i pebra. Ho enrotllam i ho lligam amb un cordellí per que no es desfaci.
Posam oli en una cassola i dauram un poc les piteres. Reservam.
Amb el mateix oli sofregim la ceba i la pastanaga durant uns minuts. Hi incorporem el vi i la pastilla de brou dissolta en aigua. Passats uns minuts hi posam el pollastre i ho tenim a foc lent durant aproximadament 35 minuts. De tant en tant Anam remenant i girant la carn.
Ho deixam refredar un poc, retirem les piteres, els treiem els cordellins i les tallam a rodanxes d'1-2 cm de gruix. Les posam a una llauna per al forn. Mesclam la salsa de la cassola amb la nata líquida. Ho trituram amb el túrmix i l'aboquem sobre el pollastre.
Ho escalfam al forn durant 20 minuts. Servim calent.
PREPARACIÓN
Cortamos las pechugas de forma que quede un filete grande. Por encima de cada una ponemos el jamón y por encima el queso. Salpimentamos. Lo enrollamos y lo atamos con un cordel para que no se deshaga.
Ponemos aceite en una cacerola y doramos un poco las pechugas. Reservamos.
Con el mismo aceite sofreímos la cebolla y la zanahoria durante unos minutos. Le incorporamos el vino y la pastilla disuelta en agua. Pasados unos minutos le ponemos el pollo y lo tenemos a fuego lento durante aproximadamente 35 minutos. De vez en cuando vamos removiendo y girando la carne.
Lo dejamos enfríar un poco, retiramos las pechugas, les quitamos los cordeles y las cortamos a rodajas de 1-2 cm de grosor. Las ponemos en una fuente para el horno. Mezclamos la salsa de la cacerola con la nata líquida. Lo trituramos con el túrmix y la vertemos sobre el pollo.
Lo calentamos en el horno durante 20 minutos. Servimos caliente.
IDEAL PER MENJAR...
Per un dinar, acompanyat de patates fregides. Tampoc cal posar-ne massa, ja que la salsa omple prou.
IDEAL PARA COMER...
Para una comida, acompañada de patatas fritas. Tampoco hace falta poner demasiado, ya que la salsa llena bastante.
Recepta trobada a: Julia y sus recetas