jueves, 6 de octubre de 2016
Copa de fruita i iogurt. Copa de fruta y yogur.
Vaig veure fer aquesta recepta a un programa i em va semblar tan fácil que no he trigat gaire a fer-la.
Vi hacer esta receta en un programa y me pareció tan fácil que no he tardado nada a hacerla.
INGREDIENTS
-4 o 5 bescuitets tipus "melindros"
-4 o 5 kiwis (dependrà de la mida)
-4 iogurts naturals
-sucre
-2 melicotons
-neules
INGREDIENTES
-4 o 5 bizcochitos tipo "melindros"
-4 o 5 kiwis (dependerá del tamaño)
-4 yogures naturales
-azúcar
-2 melocotones
-barquillos
PREPARACIÓ
Pelam els kiwis i els trituram amb el túrmix.
Si tenim 6 o 7 copes, hi posam un trocet de melindro a la base i la cobrim amb el purè de kiwi.
Posam sucre al gust als iogurts, ho mesclam bé i hi posam una capa sobre el kiwi a cada copa.
Pelam els melicotons i els tallam a quadradets. Ho repartim sobre el iogurt a cada copa.
Decoram les copes amb una neula.
Ho guardam a la nevera i servim fred.
PREPARACIÓN
Pelamos los kiwis y los trituramos con el túrmix.
Si tenemos 6 o 7 copas, les ponemos un trocito de melindro en la base y la cubrimos con el puré de kiwi.
Ponemos azúcar al gusto sobre los yogures, lo mezclamos bien y le ponemos una capa sobre el kiwi en cada copa.
Pelamos los melocotones y los cortamos a cuadraditos, Lo repartimos sobre el yogur en cada copa.
Decoramos las copas con un barquillo.
Lo guardamos en la nevera y servimos frío.
OBSERVACIONS
És una postre molt sana. Es poden utilitzar altres fruites o altres sabors de iogurts.
OBSERVACIONES
Es un postre muy sano. Se pueden utilizar otras frutas o otros sabores de yogures.
IDEAL PER MENJAR...
Com a postre, no convé esperar molt a menjar-ho després d'haver tallat la fruita perquè s'oxida amb facilitat.
IDEAL PARA COMER...
Como postre, no conviene esperar mucho a comerlo después de haber cortado la fruta porque se oxida con facilidad.
Recepta trobada a: Eva Arguiñano