jueves, 6 de octubre de 2016

Copa de fruita i iogurt. Copa de fruta y yogur.


Vaig veure fer aquesta recepta a un programa i em va semblar tan fácil que no he trigat gaire a fer-la.

Vi hacer esta receta en un programa y me pareció tan fácil que no he tardado nada a hacerla.

INGREDIENTS
-4 o 5 bescuitets tipus "melindros"
-4 o 5 kiwis (dependrà de la mida)
-4 iogurts naturals
-sucre
-2 melicotons
-neules

INGREDIENTES
-4 o 5 bizcochitos tipo "melindros"
-4 o 5 kiwis (dependerá del tamaño)
-4 yogures naturales
-azúcar
-2 melocotones
-barquillos

PREPARACIÓ
Pelam els kiwis i els trituram amb el túrmix.

Si tenim 6 o 7 copes, hi posam un trocet de melindro a la base i la cobrim amb el purè de kiwi.

Posam sucre al gust als iogurts, ho mesclam bé i hi posam una capa sobre el kiwi a cada copa.

Pelam els melicotons i els tallam a quadradets. Ho repartim sobre el iogurt a cada copa.

Decoram les copes amb una neula.

Ho guardam a la nevera i servim fred.

PREPARACIÓN
Pelamos los kiwis y los trituramos con el túrmix.

Si tenemos 6 o 7 copas, les ponemos un trocito de melindro en la base y la cubrimos con el puré de kiwi.

Ponemos azúcar al gusto sobre los yogures, lo mezclamos bien y le ponemos una capa sobre el kiwi en cada copa.

Pelamos los melocotones y los cortamos a cuadraditos, Lo repartimos sobre el yogur en cada copa.

Decoramos las copas con un barquillo.

Lo guardamos en la nevera y servimos frío.

OBSERVACIONS
És una postre molt sana. Es poden utilitzar altres fruites o altres sabors de iogurts.

OBSERVACIONES
Es un postre muy sano. Se pueden utilizar otras frutas o otros sabores de yogures.

IDEAL PER MENJAR...
Com a postre, no convé esperar molt a menjar-ho després d'haver tallat la fruita perquè s'oxida amb facilitat.

IDEAL PARA COMER...
Como postre, no conviene esperar mucho a comerlo después de haber cortado la fruta porque se oxida con facilidad.

Recepta trobada a: Eva Arguiñano