jueves, 27 de octubre de 2016

Rollets de pasta de full amb pebrot i salsitxa. Rollitos de hojaldre con pimiento y salchicha.


Amb aquesta recepta es pot fer un aperitiu que vos resultarà bastant vistós.

Con esta receta se puede hacer un aperitivo que os resultará bastante vistoso.

INGREDIENTS
-1 làmina de pasta de full
-1 pebrot vermell torrat
-6 olives negres sense pinyol
-1 cullerada de tomàquet frit
-1 culleradeta d'orenga
-1/2 culleradeta de comí
-un poquet de sucre i sal
-250 g de salsitxes fresques
-1 ou
-llavors de rosella

INGREDIENTES
-1 lámina de hojaldre
-1 pimiento rojo tostado
-6 aceitunas negras sin hueso
-1 cucharada de tomate frito
-1 cucharadita de orégano
-1/2 cucharadita de comino
-un poquito de azúcar y sal
-250 g de salchichas frescas
-1 huevo
-semillas de amapola

PREPARACIÓ
Picam amb un robot de cuina el pebrot i les olives. Hi afegim el tomàquet i ho mesclam. Ho condimentam amb orenga, comí i el sucre i la sal, fins que tingui un gust que ens agradi.

Tallam les làmines de pasta de full en rectangles no gaire amples i un poc llargs. Hi untam la pasta que hem preparat i hi posam un tros de salsitxa de l'amplada del rectangle. Ho enrotllam de manera que envolti i quedi la pasta tancada. Ho fem així successivament fins que la pasta de full s'acabi. Pinzellam els rotllets amb ou i per decorar hi posam les llavors de rosella.

Ho ficam al forn preescalfat a 180ºC durant 25 minuts o fins que veiem que la pasta de full estigui daurada i la salsitxa cuita.

PREPARACIÓN
Picamos con un robot de cocina el pimiento y las aceitunas. Le añadimos el tomate y lo mezclamos. Lo condimentamos con orégano, comino y el azúcar y la sal, hasta que tenga un sabor que nos guste.

Cortamos las láminas de hojaldre en rectángulos no demasiado anchos y un poco largos. Le untamos la pasta que hemos preparado y le ponemos un trozo de salchicha de la anchura del rectángulo. Lo enrollamos de manera que  envuelva y quede la pasta cerrada. Lo hacemos así sucesivamente hasta que el hojaldre se termine. Pincelamos los rollitos con huevo y para decorar le ponemos las semillas de amapola.

Lo metemos en el horno precalentado a 180ºC durante 25 minutos o hasta que veamos que el hojaldre esté dorado y la salchicha cocida.

OBSERVACIONS
He fet una adaptació d'una altra recepta retirant-li alguns ingredients, però si vos agrada més la recepta original, hi podeu incorporar variacions. Hi pot haver mil combinacions del farcit.

OBSERVACIONES
He hecho una adaptación de otra receta retirándole algunos ingredientes, pero si os gusta més la receta original, le podéis incorporar variaciones. Puede haber mil combinaciones del relleno.

IDEAL PER MENJAR...
Com a sopar o d'aperitiu en alguna celebració, acompanyat d'un vi o d'una beguda gasosa.

IDEAL PARA COMER...
Como cena o de aperitivo en alguna celebración, acompañado de un vino o de una bebida gaseosa.

Recepta original: Directo al Paladar