Aquesta recepta és molt senzilla de fer.
Esta receta es muy sencilla de hacer.
INGREDIENTS
-400 g de mongetes verdes
-150 g de farina blanca
-3 ous
-1 cullerada de julivert
-oli, sal i pebra
INGREDIENTES
-400 g de judías verdes
-150 g de harina blanca
-3 huevos
-1 cucharada de perejil
-aceite, sal y pimienta
PREPARACIÓ
Posam a bullir aigua amb sal i quan arribi a l'ebullició hi posam les mongetes verdes durant 25-30 minuts, fins que estiguin tendres. Deixam refredar i escorrim.
En un bol mesclam la farina amb la sal, el julivert, la pebra i els ous. Removem bé. Hi incorporam les mongetes i ho mesclam bé.
En una paella hi posam oli abundant i quan estigui calent hi anam afegint cullerades soperes de la mescla de les mongetes. Quan estigui daurat d'un costat li donam la volta. Ho treiem de la paella i ho anam deixant dins un plat sobre paper absorbent.
PREPARACIÓN
Ponemos a hervir agua con sal y cuando llegue a la ebullición le ponemos las judías verdes durante 25-30 minutos, hasta que estén tiernas. Dejamos enfriar y escurrimos.
En un bol mezclamos la harina con la sal, el perejil, la pimienta y los huevos. Removemos bien. Le incorporamos las judías y lo mezclamos bien.
En una sartén le ponemos aceite abundante y cuando esté caliente le vamos añadiendo cucharadas soperas de la mezcla de las judías. Cuando esté dorado de un lado le damos la vuelta. Lo sacamos de la sartén y lo vamos dejando dentro de un plato sobre papel absorbente.
OBSERVACIONS
Les mongetes verdes es poden comprar fresques o congelades, trigaran aproximadament el mateix a bullir.
OBSERVACIONES
Las judías verdes se pueden comprar frescas o congeladas, tardarán aproximadamente lo mismo en hervir.
IDEAL PER MENJAR...
Com a sopar o aperitiu. Convé menjar quan estigui encara calent.
IDEAL PARA COMER...
Como cena o aperitivo. Conviene comer cuando esté aún caliente.
Recepta trobada a: Directo al Paladar