martes, 29 de noviembre de 2016
Tarta de xocolata i ametlles. Tarta de chocolate y almendras.
Aquesta tarta és molt compacte i si la feis segur que vos agradarà molt.
Esta tarta es muy compacta y si la hacéis seguro que os gustará mucho.
INGREDIENTS
-250 g de xocolata
-20 g de caramel
-175 g de mantequilla
-125 g de sucre
-150 g d'ametlla mòlta
-100 g d'ametlla laminada
-sucre glas
INGREDIENTES
-250 g de chocolate
-20 g de caramelo
-175 g de mantequilla
-125 g de azúcar
-150 g de almendra molida
-100 g de almendra laminada
-azúcar glas
PREPARACIÓ
Engreixam un motlle rodo amb mantequilla. Preescalfam el forn a 180ºC.
Tallam la xocolata a trossos i la mesclam amb el caramel. L'anam derretint al micrones. Cada 30 s ho anam treien i remenant amb una espàtul·la de silicona, fins que s'hagi fos.
En un altre bol, batem els ous amb el sucre i ho afegim a la mescla de la xocolata. Hi afegim l'ametlla mòlta sense deixar de batre. A continuació mesclam la meitat de les ametlles llaminades. Removem. Aboquem la massa al motlle. Fem que estigui llis per damunt. Hi escampam per sobre la resta de les ametlles llaminades.
Ho escalfam al forn durant aproximadament 30 minuts o fins que en punxar amb un escuradents aquest surti net.
Deixam refredar i desmotllem. Hi posam sucre glas per decorar.
PREPARACIÓN
Engrasamos un molde redondo con mantequilla. Precalentamos el horno a 180ºC.
Cortamos el chocolate a trozos y lo mezclamos con el caramelo. Lo vamos derritiendo en el microondas. Cada 30 s lo vamos sacando y removiendo con una espátula de silicona, hasta que se haya fundido.
En otro bol, batimos los huevos con el azúcar y lo añadimos a la mezcla de chocolate. Le añadimos la almendra molida sin dejar de batir. A continuación mezclamos la mitad de las almendras laminadas. Removemos. Vertemos la masa al molde. Hacemos que esté liso por encima. Espolvoreamos por encima el resto de las almendras laminadas.
Lo calentamos en el horno durante aproximadamente 30 minutos o hasta que al pinchar con un palillo éste salga limpio.
Dejamos enfriar y desmoldamos. Le ponemos azúcar glas para decorar.
OBSERVACIONS
La recepta original recomana que la xocolata sigui al caramel. Jo no en vaig trobar i per això he posat els dos ingredients per separat i els he mesclat a l'hora de fer la tarta.
OBSERVACIONES
La receta original recomienda que el chocolate sea al caramelo. Yo no lo encontré y por eso he puesto los dos ingredientes por separado y los he mezclado a la hora de hacer la tarta.
IDEAL PER MENJAR...
Com a postre en un dinar de molta gent, segur que tindrà èxit.
IDEAL PARA COMER...
Como postre en una comida de mucha gente, seguro que tendrá éxito.
Recepta trobada a: Directo al Paladar