lunes, 14 de noviembre de 2016
Sopa de pollastre i estrelletes. Sopa de pollo y estrellitas.
Vaig veure aquesta recepta en el programa de Karlos Arguiñano i em vaig decidir a fer-la:
Vi esta receta en el programa de Karlos Arguiñano y me decidí a hacerla:
INGREDIENTS
-1 cuixa de pollastre
-carcassa o una altra part del pollastre
-100 g de sopa d'estrelletes
-1 pastanaga
-1 all porro
-1 api
-1 nap
-2 ous
-sal
-aigua
INGREDIENTES
-1 muslo de pollo
-esqueleto u otra parte del pollo
-100 g de sopa de estrellitas
-1 zanahoria
-1 puerro
-1 apio
-1 nabo
-2 huevos
-sal
-agua
PREPARACIÓ
Posam aigua en una olla, la quantitat depèn de la concentració que vulguem per al brou. Li afegim totes les parts del pollastre que tinguem. Ho escalfem de manera que estigui bullint. Mentrestant, rentem la pastanaga, l'all porro, l'api i el nap. Ho pelem tot i ho tallam a trocets petits. Ho posam a l'olla bullint i ho tenim amb l'olla tapada durant 15 minuts més.
En una perola posam a bullir els ous, 12 minuts des de que l'aigua comença a fer bombolles.
Quan el brou hagi refredat un poc, retirem tot el pollastre. Triturem les verdures de manera que quedi un brou un poc més espès i més homogeni. Ho posem a escalfar i quan bulli hi tiram les estrelletes i les tenim durant aproximadament 8 minuts (el temps que indiqui el paquet).
Quan les estrelletes estiguin fetes, mesclam a la sopa les cuixes de pollastre i els ous durs tallats a trossos petits. Servim calent.
PREPARACIÓN
Ponemos el agua en una olla, la cantidad depende de la concentración que queramos para el caldo. Le añadimos todas las partes del pollo que tengamos. Lo calentamos de forma que esté hirviendo. Mientras, lavamos la zanahoria, el puerro, el apio y el nabo. Lo pelamos todo y lo cortamos a trocitos pequeños. Lo metemos en la olla hirviendo y lo tenemos con la olla tapada durante 15 minutos más.
En una cazuela ponemos a hervir los huevos, 12 minutos desde que el agua empieza a hacer burbujas.
Cuando el caldo se haya enfriado un poco, retiramos todo el pollo. Trituramos las verduras de manera que quede un caldo un poco más espeso y más homogéneo. Lo ponemos a calentar y cuando hierva le echamos las estrellitas y las tenemos durante aproximadamente 8 minutos (el tiempo que indique el paquete)
Cuando las estrellitas estén hechas, mezclamos en la sopa los muslos de pollo y los huevos duros cortados a trozos pequeños. Servimos caliente.
OBSERVACIONS
Hi ha gent que hi posa safrà per donar color al brou. En aquest cas, la pastanaga fa que no sigui necessari el colorant artificial.
OBSERVACIONES
Hay gente que pone azafrán para dar color al caldo. En este caso, la zanahoria hace que no sea necesario el colorante artificial.
IDEAL PER MENJAR...
Com a primer plat un dia que faci fred. Com a segon plat, es pot acompañar el pollastre que hagi sobrat arrebossat o fregit.
IDEAL PARA COMER...
Como primer plato un día que haga frío. Como segundo plato, se puede acompañar el pollo que haya sobrado rebozado o frito.
Recepta trobada a: Karlos Arguiñano