miércoles, 13 de enero de 2016
Gratén de bròcoli i xampinyons. Gratén de brócoli y champiñones.
Aquí hi ha una recepta que conté verdures però sense perdre el sabor. Si algú s'anima a fer-la, aquí està la recepta:
Aquí hay una receta que contiene verduras pero sin perder el sabor. Si alguien se anima a hacerla, aquí está la receta:
INGREDIENTS
-330 g de xampinyons
-600 g de bròcoli
-2 ous
-200 ml de nata líquida per cuinar
-1 dent d'all picat
-un poquet de julivert
-un poquet de farigola fresca
-1 pessic de nou moscada
-2 cullerades d'oli
-sal i pebre
INGREDIENTES
-330 g de champiñones
-600 g de brócoli
-2 huevos
-200 ml de nata líquida para cocinar
-1 diente de ajo picado
-un poquito de perejil
-un poquito de tomillo fresco
-1 pizca de nuez moscada
-2 cucharadas de aceite
-sal y pimienta
PREPARACIÓ
Preescalfem el forn a 200ºC.
Es renta el bròcoli, separem les flors del tronc i el cuinam al vapor durant uns 15 minuts, depenent de si agrada molt cuit o "al dente".
Mentre, en una paella posem un poc d'oli i saltejam l'all, el julivert i els xampinyons uns cinc minuts.
En un bol batem els ous, afegim la nata líquida, li posem la nou moscada, la farigola, la sal i la pebra. Ho mesclem bé.
En una llauna per al forn untada amb un poc d'oli li posem el bròcoli i els xampinyons. Per damunt hi aboquem el líquid i ho fiquem al forn durant aproximadament 20 minuts.
Es serveix calent.
PREPARACIÓN
Precalentamos el horno a 200ºC.
Se lava el brócoli, separamos las flores del tronco y lo cocinamos al vapor durante unos 15 minutos, dependiendo de si gusta muy cocido o "al dente".
Mientras, en una sartén ponemos un poco de aceite y salteamos el ajo, el perejil y los champiñones unos cinco minutos.
En un bol batimos los huevos, añadimos la nata líquida, le ponemos la nuez moscada, el tomillo, la sal y la pimienta. Lo mezclamos bien.
En una fuente para horno untada con un poco de aceite le ponemos el brócoli y los champiñones. Por encima le vertemos el líquido y lo metemos en el horno durante aproximadamente 20 minutos.
Se sirve caliente.
OBSERVACIONS
Ens podem estalviar la feina de rentar o tallar el bròcoli, els xampinyons o l'all si els comprem ja preparats, siguin en llauna o congelats.
OBSERVACIONES
Nos podemos ahorrar el trabajo de lavar o cortar el brócoli, los champiñones o el ajo si los compramos ya preparados, sean en lata o congelados.
IDEAL PER MENJAR...
Com a complement del plat principal o per sopar. Segurament us agradi.
IDEAL PARA COMER...
Como complemento del plato principal o para cenar. Seguramente os guste.
Recepta trobada a Directo al paladar