martes, 19 de enero de 2016

Pastís de carn i Frankfurt. Pastel de carne y Frankfurt


Aquest pastís l'he fet moltes vegades, fa molt temps el vaig veure en el col·leccionable d'una revista i el vaig adaptar.

Este pastel lo he hecho muchas veces, hace mucho tiempo lo vi en el coleccionable de una revista i lo adapté.

INGREDIENTS
-1 pebrot
-2 cogombres
-1 cullerada de tàperes
-800 g de carn molta de porc
-2 ous
-30 g de pa ratllat 
-2 salsitxes de Frankfurt
-2 talls de formatge
-1/4 culleradeta de pebre vermell
-1 pessic de marduix, alfàbrega i gingebre mòlt
-pebre blanc i sal
-tires de pebrot, cogombres i formatge per decorar    

INGREDIENTES
-1 pimiento morrón
-2 pepinillos
-1 cucharada de alcaparras
-800 g de carne picada de cerdo
-2 huevos
-30 g de pan rallado
-2 salchichas de Frankfurt
-2 lonchas de queso
-1/4 cucharadita de pimentón
-1 pizca de mejorana, albahaca y jengibre molido
-pimienta blanca y sal
-tiras de pimiento morrón, pepinillos y queso para decorar    

PREPARACIÓ
Es pica el pebrot, els cogombres i les tàperes molt finament.

En un bol es mescla la carn molta amb els ous, el pa ratllat, el pebrot, els cogombres i les tàperes. Afegeix les espècies i la sal i pebre al gust.

S'extén la carn, es col·loca a sobre les salsitxes envoltades pel formatge i s'enrotlla la carn al seu voltant.  

El posem al forn, preescalfat a 200ºC durant 40 minuts, o quan veiem que estigui cuit.

Passat aquest temps decoram amb tires de pebrot, cogombres i formatge.

PREPARACIÓN
Se pica el pimiento morrón, los pepinillos y las alcaparras muy finamente.

En un bol se mezcla la carne picada con los huevos, el pan rallado, el pimiento morrón, los pepinillos y las alcaparras. Añade las especias y salpimenta al gusto.

Se extiende la carne, se coloca encima las salchichas envueltas por el queso y se enrolla la carne a su alrededor.

Lo metemos en el horno, precalentado a 200ºC durante 40 minutos, o cuando veamos que esté cocido.

Pasado este tiempo decoramos con tiras de pimiento morrón, pepinillos y queso.    

OBSERVACIONS
Mentre es cou al forn el tronc de carn es podria obrir. Per evitar-ho es pot envoltar de paper de forn, cosir-ho o fermar-lo amb un cordellí.

OBSERVACIONES
Mientras se cuece en el horno el tronco de carne se podría abrir. Para evitarlo se puede envolver de papel de horno, coserlo o atarlo con un cordel.

IDEAL PER MENJAR...
Pot tenir molt d'èxit en menjars de molta gent. Pot servir-se tant calent com fred. Si en sobra, sempre es podrà congelar. 

IDEAL PARA COMER...
Puede tener mucho éxito en comidas de mucha gente. Puede servirse tanto caliente como frío. Si sobra, siempre se podrá congelar.