viernes, 4 de marzo de 2016
Bescuit de donuts. Bizcocho de donuts.
No tinc costum de comprar donuts, però quan vaig veure aquesta recepta vaig tenir curiositat de fer-la i em va sortir un bescuit molt suau i esponjós.
No tengo costumbre de comprar donuts, pero cuando vi esta receta tuve curiosidad de hacerla y me salió un bizcocho muy suave y esponjoso.
INGREDIENTS
-4 donuts
-160 g de mantequilla
-4 cullerades de nata líquida per muntar
-160 g de sucre
-4 ous
-180 g de farina
-1 sobre de llevadura
-un pessic de sal
-sucre glas per decorar
INGREDIENTES
-4 donuts
-160 g de mantequilla
-4 cucharadas de nata líquida para montar
-160 g de azúcar
-4 huevos
-180 g de harina
-1 sobre de levadura
-una pizca de sal
-azúcar glas para decorar
PREPARACIÓ
Desfeim els donuts a trossos petits i els mesclem amb la mantequilla a temperatura ambient en un got llarg i li passem el túrmix. Quan ens quedi una pasta molt espesa, ho passem a un bol, hi afegim el sucre, la nata i batem amb les varetes manuals. Ha de quedar una massa homogènia.
Hi afegim els ous poc a poc, sense deixar de batre. Després hi incorporem la farina amb la llevadura i el pessic de sal, poc a poc sense deixar de batre.
Quan estigui tot ben mesclat i sense cap grum, ho aboquem en un motlle en forma d'anell engreixat amb mantequilla i ho posem a calentar al forn preescalfat a 160ºC durant uns 25-30 minuts o quan en punxar amb un escuradents aquest surti net.
Quan estigui fet i hagi refredat un poc, el desmotllem i li posem sucre glas per sobre.
PREPARACIÓN
Deshacemos los donuts en trozos pequeños y los mezclamos con la mantequilla a temperatura ambiente en un vaso largo y le pasamos el túrmix. Cuando nos quede una pasta muy espesa, lo pasamos a un bol, le añadimos el azúcar, la nata y batimos con las varillas manuales. Tiene que quedar una masa homogènea.
Le añadimos los huevos poco a poco, sin dejar de batir. Después le incorporamos la harina con la levadura y la pizca de sal, poco a poco sin dejar de batir.
Cuando esté todo bien mezclado y sin ningún grumo, lo vertemos en un molde en forma de aro engrasado con mantequilla y lo ponemos a calentar en el horno precalentado a 160ºC durante unos 25-30 minutos o cuando al pinchar con un palillo éste salga limpio.
Cuando esté hecho y se haya enfriado un poco, lo desmoldamos y le ponemos el azúcar glas por encima.
OBSERVACIONS
Quan en una recepta s'inclou mantequilla es pot fer servir margarina en el seu lloc, l'efecte serà el mateix.
OBSERVACIONES
Cuando en una receta se incluye mantequilla se puede utilizar margarina en su lugar, el efecto será el mismo.
IDEAL PER MENJAR...
És un esmorzar o berenar perfecte, tant si s'acompanya d'un got de llet o es menja sol.
IDEAL PARA COMER...
Es un desayuno o merienda perfecta, tanto si se acompaña con un vaso de leche o se como solo.
Recepta trobada a: Directo al paladar